Jojo şi Cristi au părăsit Insula Iubirii

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 13:26
 Jojo şi Cristi au părăsit Insula Iubirii
În ediţia trecută doi concurenţi care aparent formau un cuplu au fost demascaţi şi tot atunci, sub diferite pretexte ispitele de care s-au ataşat cei doi au pus punct legăturilor cu ei. Este vorba despre Elena şi Saşa care, potrivit spuselor ei nu mai formau un cuplu înca dinainte de sosirea lor pe insulă. Pentru amândoi, despărţirea de ispitele de care au declarat că s-au îndrăgostit a fost dureroasă.

Ediţia de aseară a fost plină de neprevăzut. Spre uimirea celor doi, Jojo şi Cristi au fost anunţaţi că trebuie să părăsească insula. Cristi îi împiedica pe ceilalţi concurenţi să facă ceea ce simţeau. Pentru Jojo, momentul plecării a picat exact atunci când începea să se simtă pentru prima dată bine pe insulă. Motivul? Nimeni altul decât Tomiţă, ispita favorită a lui Jojo din primul sezon cu care îşi tapetase biroul de la serviciu şi care a poposit aseară pe „Temptation Island – Insula iubirii”,  într-o nouă încercare de ispitire.

Ceremonia focului i-a pus pe băieţi faţă în faţă cu câteva imagini destul de supărătoare cu partenerele lor, surprinse în ipostaze tandre alături de ispite. Cel care a fost cel mai afectat de imaginile văzute a fost Hamude, care a văzut că între iubita lui şi ispita lângă care stă aproape în permanenţă există deja o intimitate trădată de gesturi şi priviri de necontestat. Felul în care cei doi împart un stix este de neiertat pentru Hamude, care citeşte în ochii Loredanei atracţia faţă de un alt bărbat.

Conflictul dintre Medana şi Elena s-a adâncit de la o oră la alta, iar aceasta din urmă  nu s- sfiit să-i tragă la răspundere atât pe Medana cât şi pe Matei pentru ipostaza penibilă în care spune ea că a fost pusă.

Chiar dacă imaginile cu Alice o arată pe aceasta în braţele lui Robert, de mână cu el şi chiar sărutată pe obraz de ispită, Alin spune că până nu va vedea un sărut adevărat între iubita lui şi Robert nu va considera că Alice a întrecut măsura. Cum apropierile dintre concurenţi şi ispitele lor par să fie din ce în ce mai vizibile, primul sărut şi prima cădere totală în ispită par să fie la scurt timp distanţă.