Jojo si micul barbat din viata ei, Achim Ioan (Poze)

Apropo.ro / 02.09.2011, 15:45
Jojo si fiul ei Achim Ioan, in varsta de doua luni, au realizat primul lor pictorial impreuna. Iat-o pe Jojo si in postura de mama.

Catalina Grama, alias Jojo, a realizat impreuna cu fiul ei, Achim Ioan, un pictorial pentru revista Viva. Cei doi s-au inteles extrem de bine cu echipa, iar fotografiile sunt de senzatie.

Jojo si Achim

Jojo si Achim la sedinta foto Viva

Jojo isi face timp si pentru proiectele personale, iar in curand va debuta in primul lungmetraj al carui scenariu ii apartine lui Toni Grecu.

In plan personal, Jojo si-a refacut silueta in doar o luna si jumatate de zile, imbinand un regim alimentar ce continea carne slaba, salate si fructe, cu masaje corporale. De altfel, acesta face parte din stilul de viata al vedetei.

Jojo si fiul ei

Jojo si Achim Ioan

Se pare ca aceasta dieta de recuperare a siluetei dupa nastere, da roade. Jojo nu este singura care a slabit sanatos, ci si Andra a apelat la acelasi regim de slabire.

De ce mai este nevoie pe langa acest regim? Vointa! „Eu am fost atenta cu mine mereu. Inainte, in timpul sarcinii si acum, dupa. Vreau sa fiu frumoasa. Vreau sa arat bine. Vreau sa fiu ingrijita. Secretul meu este vointa”, spune Jojo pentru Viva.

familia Grama

Jojo, Achim si Ionut Grama

Catalina Grama recunoaste ca este un alt om de cand a devenit mama, postura care o implineste total.

„De cand sunt mama sunt tot eu… dar cu mult mai mult in plus. Venirea pe lume a copilului nostru m-a facut sa ma descopar altfel ca femeie, ca individ, ca spirit. Daca pana acum eram o luptatoare, acum ma simt imbatabila. Pentru ca am cel mai important motiv din lume sa castig: Achim”, a mai adaugat Jojo.