Jojo şi Paul Ipate: “Asia Express e mai tare decât ne aşteptam!”

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 13:17
Jojo şi Paul Ipate: “Asia Express e mai tare decât ne aşteptam!”
Jojo şi Paul Ipate şi-au dorit din prima clipă să experimenteze aventura Asia Express, reality show difuzat în curând de Antena 1. Aveau ceva aşteptări după ce au urmărit primul sezon, dar nu ştiau exact ce vor trăi aici

 “E mai mişto şi mai tare decât ne aşteptam să fie. Ştiam că va fi tare, dar e ca atunci când stai pe margine şi îţi doreşti să fii acolo. Şi când eşti acolo, în mijlocul evenimentelor, nu îţi vine să crezi. Momentul în care am ieşit prima oară în stradă să opresc o maşină nu o să-l uit toată viaţa mea”, povesteşte Paul Ipate. De asemenea, după primele zile, e foarte hotărât să renunţe la foarte multe lucruri din rucsac, pentru că îi dă mari bătăi de cap.

“Asia Express e super tare. Toată alergătura asta ne umple de endorfine, eu zâmbesc incontinuu de când a început cursa. Da, ştiu, suntem abia la început”, a declarat Jojo. “Din ce am văzut pănă acum, Sri Lanka este o ţară foarte faină, cu oameni calzi, blajini, cu o candoare extraordinară. Am oprit câteva maşini şi vedeam cum oamenii se uită fascinaţi la noi. Ei nu voiau să ne ducă, dar voiau să stea de vorbă cu noi. Au o energie super bună, nici măcar nu poţi să te superi.  Sunt îndrăgostită de ţara asta, de  vegetaţia lor luxuriantă. Suntem foarte încântaţi şi abia aşteptăm să vedem ce se întâmplă în continuare”, a mai declarat Jojo.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor.