Jon Anderson – Solo – Work in Progress Tour

Apropo.ro / 24.07.2005, 17:06
Jon Anderson - Solo - Work in Progress Tour
Sau, cu alte frumoase cuvinte ale cuiva, "rezumatul unei vieti artistice de geniu in 90 de minute de sunet si imagini". Spectacolul va avea loc luni, 5 septembrie,ora 20, la Sala Radio din Bucuresti. Este al treilea spectacol din turneu (dupa Tel Aviv si Istanbul si

Sau, cu alte frumoase cuvinte ale cuiva, „rezumatul unei vieti artistice de geniu in 90 de minute de sunet si imagini”.

Spectacolul va avea loc luni, 5 septembrie,ora 20, la Sala Radio din Bucuresti.

Este al treilea spectacol din turneu (dupa Tel Aviv si Istanbul si inaintea multor altora, programate in : Ungaria, Polonia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Germania, Olanda, Marea Britanie, Franta ), turneu care se va sfarsi pe 16 octombrie,in Islanda.

Iar turneul – in sine – este a doua etapa (dupa cel efectuat in America de Nord anul trecut ) din proiectul ‘Tour of the Universe” (vor mai urma si alte etape, probabil,in Orient si Extrem Orient,anul viitor).

Prin aceste concerte, Jon Anderson face, de fapt, o retrospectiva a intregii sale cariere alaturi de YES, dar si a colaborarilor sale cu alti muzicieni celebri – ca VANGELIS sau KITARO (reinterpretand temele care au revolutionat muzical anii Â’70-Â’80)

Dincolo de concertul sustinut de artistul cu voce „neimitabila” si celebra lui chitara-sintetizator si de elementele multimedia ( proiectii video-digitale), spectacolul va fi si cadrul de lansare al DVD-ului omonim, cuprinzand 21 de piese si multe interludii vorbite.

Amanunt despre spectacol si despre viata lui Jon Anderson, in general, vor fi prezentate in emisiunea GARANTAT 100%, transmisa in direct de TVR-1, duminica, 4 septembrie, cu participarea artistului.

Asadar, fericitii participanti la evenimentul de luni seara de la Sala Radio pot spune ca n-au ratat o intalnire istorica.

Dar ei sunt constienti de acest lucru – dovada febra cu care (aproape ) s-au epuizat biletele (mai sunt disposnibile foarte putine, la pretul de 150 RON), cele de 50, 100 si 200 fiind practic epuizate.

Show-ul lui Anderson va fi dublat de spectaculoase proiectii video si alte elemente multi-media, iar pretul biletelor este cuprins intre 50 si 200 Lei. Rezervari de bilete la tel.312.13.11 sau www.phoenix.ro.

Fundatia Phoenix