Jon Bon Jovi a deschis un restaurant de caritate, in New Jersey (Poze)

Apropo.ro / 21.10.2011, 17:00
Prin natura meseriei sale, Jon Bon Jovi a calatorit mult si a gustat din felurite preparate culinare internationale. Acum are si el propriul lui restaurant "The Soul Kitchen".

Rocker-ul Jon Bon Jovi si-a deschis un restaurant langa gara centrala Red Bank din New Jersey, „The Soul Kitchen„, unde mancarea nu are pret. La propriu! Meniul nu are si preturi atasate, astfel ca fiecare client lasa la masa ce suma considera el.

Rastaurantul a fost construit cu fonduri de la Jon Bon Jovi Soul Foundation, si a costat 250.000 de dolari. Nimic din ce se intampla in aceasta locatie nu este la voia intamplarii.

Soul Kitchen

Mancarea este una sanatoasa, hranitoare si calda, si poate concura celelalte restaurante existente. El detesta mancarea fast-food.

Jon Bon Jovi a dorit sa vina si in ajutorul acelor persoane care au probleme financiare, si care nu isi mai permit sa mearga la restaurante. Este un restaurant al comunitatii.

Mai mult, Jon a dorit sa vina si in sprijinul acelor oameni ce nu isi permit, pur si simplu, sa manance. „Am aflat ca una din trei persoane din lumea asta merge la culcare fara sa ia masa. Atunci m-am gandit ca acesta este un lucru pe care trebuie sa il fac – restaurantul”, spune Jon.

Soul Kitchen

Fundatia artistului a construit anul trecut 260 de case pentru nevoiasi.

Cantaretul are o solutie si pentru cei care nu isi pot permite sa lase nici macar un dolar pentru masa. El le propune sa lucreze in restaurantul sau, ca ospatari, debarasare mese, la bucatarie, la spalat vase, etc.

Clientii „The Soul Kitchen” pot lucra ca voluntari pentru diverse organizatii de caritate, si vor primi bon de masa la restaurantul vedetei.

„Daca vii la noi si spui ca iti este foame, te hranim, insa trebuie sa faci ceva la schimb”, mai spune Bon Jovi.

De restaurant se ocupa artistul impreuna cu sotia lui, fiind implicati activ in derularea afacerii lor.

Soul Kitchen

Si atunci cand nu este la restaurantul sau, Jon Bon Jovi se ocupa de pregatirile turneului din 2013, dar si de un album ce va iesi tot atunci. El adauga ca piesele de pe noul album sunt inspirate din turnura economica actuala si de eforturile pe care le fac oamenii.