Jon Brian & Tinna au lansat single-ul „Dacă dragoste nu e…”

Apropo.ro / 14.02.2015, 09:00
Jon Brian & Tinna au lansat single-ul
Toate întrebările au un răspuns şi toate poveştile de dragoste pot avea continuitate atât timp cât flacăra iubirii este aprinsă. Jon Brian colaborează cu Tinna pentru single-ul "Dacă dragoste nu e...", o piesă cu un mesaj motivaţional despre două suflete pereche care s-au regăsit.

În completarea zicalei „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”, piesa lansată de către Jon Brian (fiul cunoscutului interpret de muzică populară Nelu Bălăşoiu) şi concurenta „X Factor”, Tinna, este compusă de către Florin Popa, Andreea Avarvari, Roxana Spoiala, Cristina Dobrescu şi este produsă de către Jay Murano şi Vlad Duţă.

„Ne-am dorit o piesă cu un mesaj simplu şi am plecat de la cunoscută sintagmă ‘Daca dragoste nu e… facem’, în jurul căreia am creat o poveste în care, cu siguranţă, se vor regăsi toţi cei care o vor asculta”, declară Jon Brian.

Jon Brian a lansat până acum single-uri că „I live în California”, în colaborare cu Doddy sau „O stradă din Paris” şi nu este la prima colaborare cu producătorii piesei „Dacă dragoste nu e…”, alături de care a compus piese atât în limba română, cât şi în limba engleză.