Jon Stewart se retrage de la cârma emisiunii „The Daily Show”, pe care o prezenta din 1999

De: Nicoleta Nicolae / 12.02.2015, 11:00
Jon Stewart se retrage de la cârma emisiunii
Actorul de comedie Jon Stewart, celebru pentru satira acidă la adresa politicienilor şi a mass-media, va renunţa în 2015 la rolul de gazdă a "The Daily Show", care parodiază emisiunile de ştiri, potrivit unui anunţ făcut marţi de vedeta TV.

Jon Stewart, în vârstă de 52 de ani, şi-a anunţat retragerea, care va avea loc mai târziu anul acesta, la finalul ediţiei de marţi a emisiunii difuzate de televiziunea Comedy Central, în faţa publicului din studio.

Stewart, care prezintă „The Daily Show” din 1999, a declarat că nu are niciun plan anume referitor la cariera sa în viitor, dar a mulţumit pentru oportunitatea de a fi gazda show-ului de televiziune.

Anunţul retragerii lui Stewart a venit după ce un alt nume important al televiziunii Comedy Central, fostul colaborator al „The Daily Show” Stephen Colbert, şi-a anunţat încheierea emisiunii-vedetă şi a renunţat la rolul de prezentator al emisiunii „The Colbert Report”. Colbert a părăsit această televiziune în luna decembrie, urmând să îl înlocuiască pe David Letterman la cârma emisiunii „The Late Show” difuzate de CBS.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro