Jonah Falcon, bărbatul cu cel mai mare penis (Poze & Video)

Apropo.ro / 10.09.2012, 13:00
Jonah Falcon, bărbatul cu cel mai mare penis (Poze & Video)
Americanul Jonah Falcon este posesorul unui penis ce măsoară 34,5 cm în erecție și 20,3 cm în stare flască. Uite cum mărimea contează!

Jonah Falcon, 41 de ani – actor și scriitor în New York, este posesorul celui mai mare penis din lume, însă acest lucru nu îi aduce numai avantaje.

Pe cand se afla pe aeroportul din San Francisco, Falcon a fost percheziționat la obiectivul de control, iar scena a fost pe cât de amuzantă, pe atât de dureroasă pentru american.

Agentul care l-a percheziționat s-a întâmplat să fie femeie, una frumoasă, fapt ce i-a provocat și o erecție. Agenta a crezut că el deține o armă, însă nici nu știa ce urma să pipăie…”Eram pe punctul de a pleca, și chiar atunci o agentă m-a întrebat dacă am buzunarul gol. Eu i-am răspuns Da, însă nu a fost convinsă de vorbele mele și a fost necesar să mă pipăie între picioare. Au fost momente de coșmar„, povestește Falcon.

 


 

A fost necesar să îl ia în mână și chiar mi-au pus ceva pudră în buzunar de teamă să nu am ceva explozibil acolo„, mai spune americanul.

Un alt moment teribil a avut loc la aparatul cu raze X. Toți au rămas uimiți de ce anume se vedea pe ecran.

Jonah Falcon a realizat ce poartă în pantaloni în jurul vârstei de 18 ani. Un documentar realizat despre el în anul 1999 i-a adus și recunoașterea pe plan internațional ca posesorul unei „adevărate bijuterii masculine” în pantaloni, dar și a unui loc în Cartea Recordurilor.

Falcon

Falcon știe că pantalonii mulați sunt cei mai potriviți pentru el

Prin urmare, pentru a evita asemenea momente tensionante, Jonah Falcon este decis să poarte pantaloni pentru bicicliști de acum încolo. Celor din jur le va fi mult mai ușor să vadă cu ce au de-a face și nu vor mai fi nevoiți să pipăie sau să pună întrebări stânjenitoare.

CELE MAI CIUDATE TRADIȚII SEXUALE

La capitolul femei, Jonah stă foarte bine. Și dacă femeile nu se plâng de dotarea lui, el are probleme în ce privește mărimea prezervativelor de pe piată. El le cere femeilor din viața sa să aibă răbdare cu el până când penisul este în erecție maximă. Chiar și în timpul actului sexual este nevoie de atenție, tocmai datorită mărimii impresionante a organului sexual, pentru a nu deveni un act dureros și pentru a evita posibilele fracturi. Mulți din jurul său sunt de părere că ar face o frumoasă carieră ca actor de filme porno.