Jonglerii, gimnastică aerobică, demonstraţii de rezolvare a cubului Rubik şi dans pe… hoverboard, la “Next Star”

Apropo.ro / 29.06.2018, 10:52
Jonglerii, gimnastică aerobică, demonstraţii de rezolvare a cubului Rubik şi dans pe... hoverboard, la “Next Star”
Demonstraţie de rezolvare rapidă a cubului Rubik, muzică, jonglerii, gimnastică aerobică, dans modern, desen pe nisip, umor şi dans pe... hoverboard se vor desfăşura sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, pe scena de la “Next Star”, într-o nouă ediţie a show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O ediţie emoţionantă, în care vor curge multe lacrimi de fericire.

„Am plâns în ediţia asta cât pentru patru sezoane!”, spune Dorian Popa, unul dintre cei trei juraţi.

12 numere artistice susţinute de copii talentaţi în diverse domenii vor fi notate cu steluţe roşii (care reprezintă note de la 1 la 7) sau verzi (cu note de la 8 la 10) de juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. Concurentul care va obţine cel mai mare punctaj se va califica în marea finală a sezonului.
De asemenea, în această ediţie, se va acorda cel de-al doilea Golden Star al sezonului. După ce Dorian Popa i-a oferit data trecută Golden Star-ul său micuţei contorsioniste Bianca Purice (8 ani) trimiţând-o astfel direct în marea finală, de data aceasta un alt jurat va face un copil fericit, acordându-i Golden Star-ul său. Cine este concurentul care va primi cel de-al doilea Golden Star al sezonului, dar şi cine este juratul care i-l va acorda, telespectatorii Antenei 1 vor afla mâine seară.
Copii cu talente diverse vor urca sâmbăta aceasta pe scena de la “Next Star”. Printre aceştia se vor afla Alexia (12 ani), din Bucureşti, care va face o demonstraţie de rezolvare rapidă a cubului Rubik absolut uimitoare şi Ana (11 ani), din Orhei, care va realiza un spectaculos dans pe… hoverboard. Denisa (12 ani) îi va impresiona pe toţi cu povestea şi cântecul ei, iar corul Bravissimo, format din 44 de copii din Bucureşti, va face să vibreze cu vocile lor platoul emisiunii prezentate de Dan Negru. În aceeaşi ediţie “Next Star”, Leo (12 ani) şi Ionuţ (14 ani), din Bucureşti, doi fraţi cu o poveste emoţionantă, vin în faţa juraţilor cu un număr de jonglerie. Care e povestea lor, dar şi  ce surpriză a pregătit pentru ei echipa emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, de la ora 20.00.
Şi în această ediţie, alături de toţi copiii din concurs se va afla Şerban Copoţ, care îi va încuraja pe toţi înainte de a urca pe scenă şi le va afla impresiile imediat ce aceştia îşi vor fi executat numerele artistice în faţa juraţilor.
Cine sunt ceilalţi copii care vor intra în concursul de talente, dar şi cine va fi declarat câştigătorul seriii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star” prezentată de Dan Negru.

Tags: