Joni Mitchell nu o vrea pe Taylor Swift în rolul ei

Apropo.ro / 26.11.2014, 20:44
Joni Mitchell nu o vrea pe Taylor Swift în rolul ei
Filmele biografice sunt o adevărată mină de aur pentru premii Oscar, dacă cărţile sunt jucate corespunzător de producătorii de la Hollywood. Trebuie doar să ne aducem aminte de filmul biografic Ray, care i-a adus un premiu Oscar lui Jamie Fox sau de Frost vs. Nixon care le-a adus faimă şi nominalizări la aceleaşi premii lui Michael Sheen şi Frank Langella. Însă ce se întâmplă când un artist refuză actorul care trebuie să-i joace rolul?
Joni Mitchell, una din cele mai iubite şi apreciate artiste ale anilor ’70, a refuzat din start posibilitatea ca rolul din filmul biografic „Girls Like Us”, inspirat de cartea cu acelaşi nume, să fie jucat de Taylor Swift. Motivul? Aşa cum precizează chiar Joni în interviul din „The Sunday Times” de săptămâna asta, lucrurile s-au întâmplat astfel: „Pur şi simplu, am refuzat. I-am spus producătorului: „N-ai o actriţă, ai doar o fată care are pomeţi inalţi ca ai mei. În plus, subiectul filmului e unul de ziar de scandal, plin de bârfe şi supoziţii. Supoziţii şi iar supoziţii.” 
 
Se pare că va mai trece un timp până vom vedea un film biografic despre Joni Mitchel. Poate data viitoare producţia are mai mult noroc. 
 
Joni Mitchell – Big Yellow Taxi