Jorge a făcut scufundări în Insula Femeilor ( FOTO)

De: Nicoleta Nicolae / 21.01.2015, 12:00
Jorge a făcut scufundări în Insula Femeilor ( FOTO)
După un an plin, Jorge şi-a rezervat un sejur de zece zile în îndepărtatul Cancun din Mexic, o vacanţă în care s-a relaxat la plajă, a vizitat locuri sacre, s-a încărcat cu energie bună şi chiar a învăţat să gătească de la localnici.

Artistul a petrecut o vacanţă de neuitat în Cancun, alături de soţia lui, Ramona. Au ales ca destinaţie exoticul Cancun, unde s-au relaxat pe plaja cu nisip fin, printre palmieri şi cocotieri. Sejurul nu a însemnat însă doar a sta la soare, ci şi ocazia de a descoperi tradiţii, locuri sălbatice, de o frumuseţe rară, şi a trăi noi experienţe.

Jorge a făcut, spre exemplu, snorkeling într-o oază desprinsă parcă din paradis, în incinta unei peşteri subacvatice formată în largul oceanului. Apoi, a înotat cu delfinii şi rechinii în cadrul acvariului interactiv din

Cancun şi a ajuns chiar să facă scufundări în apele din Insula Femeilor, celebră pentru poveştile cu piraţi.

În Mexic, Jorge şi-a îndeplinit un vis: a ajuns la celebrele piramide mayaşe de la Chichen Itza, un sit arheologic inclus în lista noilor minuni ale lumii.

“Locul emană o energie aparte! Este o vibraţie pe care o simţi de cum ajungi acolo. Sunt pregătit pentru cel mai bun an de până acum”, declară Jorge.

Artistul a avut ocazia în Mexic să înveţe chiar să gătească preparatele tradiţionale ale mexicanilor, chiar de la ei. “Am învătat să prepar tortilla, frijoles, chili con carne de la mexicani chiar în colibele lor tradiţionale. Sunt delicioase, dar trebuie să ai grijă să le consumi cu moderaţie pentru că pot cădea greu la stomac, dacă eşti mai sensibil”.

În Mexic, Jorge a avut surpriza să se întâlnească tocmai cu Anda Adam, la rândul ei aflată în vacanţă.

“Nu mi-a venit să cred. Am stat jumătate de an, aproape zilnic, împreună, la ‘Te cunosc de Undeva’, şi uite că nici în Mexic, la mii de kilometri depărtare de ţară, nu scăpăm unul de celălalt. M-am bucurat nespus să ne revedem. Am ieşit împreună în club şi ne-am distrat copios”, povesteşte artistul.