Jorge face ture de stadion la miezul nopţii. Care este motivul

De: Nicoleta Nicolae / 19.06.2015, 07:00
Jorge face ture de stadion la miezul nopţii. Care este motivul
Din pricina programului zilnic încărcat cu filmări şi repetiţii în studio, artistul ajunge sa alerge chiar si noaptea tarziu, uneori si la miezul noptii.

“Alerg cam 10 km, in medie. Nu am reusit pana acum sa ajung la 21 de km cat este proba de semimaraton, dar nu este imposibil. Cand vine momentul competitiei insa, ceva se trezeste in interior, ce nu te lasa sa renunti. Eu asa functionez. N-am renuntat niciodata la ceva in care am crezut cu adevarat si am stiut ca este pentru mine”, declara Jorge.

In paralel cu sesiunile de alergat, Jorge merge frecvent la sala.

„Corpul trebuie sa fie surprins ca sa aiba rezultate. E foarte bine sa schimbi exercitiile din cand in cand”, spune el, adaugand ca nu tine un regim alimentar strict, ci unul echilibrat.

„In principiu, zi de zi am trei mese principale si 2 gustari. Nu mananc dupa ora 8 seara si incerc sa fac cat mai multa miscare si sa merg pe jos. Probabil ca in zilele premergatoare maratonului voi manca mai multi carbohidrati, dar nu cu indice glicemic foarte mare. Un alergator profesionist mi-a recomandat sa mananc o banana si sa beau un iaurt cu o ora inainte de alergare. Ambele contin carbohidati care se absorb mai lent in organism si ma vor ajuta pe tot parcursul alergarii”, spune artistul.

Jorge se antrenează si pentru a participa la maratonul caritabil DHL Stafeta Carpatilor, nu doar la sala, ci si in aer liber facand ture de stadion.