Jorge îşi cere iertare în pijamale! Ce sfaturi despre relaţii dă artistul!

De: Cristiana Trifu / 22.11.2018, 14:20
Jorge îşi cere iertare în pijamale! Ce sfaturi despre relaţii dă artistul!
George Papagheorghe alias Jorge lansează azi o piesă despre iubire şi iertare, intitulată chiar “Iartă-mă”! Inspirată din viaţa lui şi compusă într-o zi, melodia îi îndeamnă pe toţi cei care se regăsesc în versurile sale să meargă mai departe atunci când se simt într-un impas cu relaţia lor de iubire şi să înveţe să lase de la ei.

“Melodia “Iartă-mă” este prima mea compoziţie întreagă, de la versuri, linie şi orchestraţie, este, spun eu că o mantră pentru cei care  vor să treacă mai departe de certurile cu alte persoane sau despărţiri. Aceste probleme se pot depăşi şi se poate merge mai departe în viaţa asta cu iubire şi cu iertare. De foarte multe ori dacă tu crezi că celălalt a greşit e foarte important să spui “Iartă-mă” pentru că  în primul rând trebuie să te ierţi pe tine şi apoi pe ceilalţi. E un videoclip pe care l-am filmat într-o zi, într-un domeniu lângă Bucureşti, la Edenland. Am filmat în  condiţiile în care, ca şi scenariu, tipa din videoclip apare şi dispare, fiind ca o hologramă a iubirii, de fapt o iubire moartă sau o persoană pe care nu o mai vreau în viaţa mea…”, povesteşte George Papagheorghe, pe numele de scenă Jorge.

În videoclipul noului său single “Iartă-mă” artistul apare în pijamale şi se plimbă printr-o pădure în căutarea iubirii pierdute, cerându-i iertare. 

În ultima vreme Jorge se impune în muzica românească cu noi producţii şi piese pe care le scrie şi le realizează alături de echipa sa de la Panda Music.