Jorge, show inedit de transformări live la Cinema Patria

De: Nicoleta Nicolae / 16.02.2015, 11:00
Jorge, show inedit de transformări live la Cinema Patria
George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, va susţine în data de 6 martie, la Cinema Patria, un inedit spectacol, intitulat “Undercover LIVE Show”, în care va include o serie de transformări spectaculoase, în stilul celor pentru care a fost lăudat şi premiat timp de trei sezoane ale emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Jorge aduce la Cinema Patria magia spectacolului LIVE şi un show-concept fără precedent în România, punând în scenă un concert memorabil alături de noul său band.

Pe parcursul a 90 de minute publicul va trăi emoţiile unui show de Hollywood, în cadrul căruia Jorge va dovedi o abilitate excepţională de a se transforma în staruri iconice ale muzicii internaţionale.

Renumit în urma prestaţiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce la Cinema Patria pe marile staruri care au scris istoria muzicii în ultima jumătate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe întreg mapamondul.

 

Pe 6 martie, artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformări de look incredibile, în timp record, proiecţii video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale şi invitaţi speciali din showbiz.

Biletele, cu preţuri de 60 lei (categoria II), 80 lei (categoria I) şi 95 lei (categoria VIP) sunt disponibile în reţeaua

Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete.