Jorge şi CRBL – o colaborare de senzaţie: „Nu ne potrivim”!

Apropo.ro / 16.11.2014, 10:00
Jorge şi CRBL - o colaborare de senzaţie: „Nu ne potrivim”!
George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorje, lansează videoclipul şi single-ul „Nu ne potrivim”, o colaborare inedită cu CRBL.
Mesajul piesei aduce în prim plan neplăcerile care intervin în relaţiile multora dintre noi, când ajungem să ne confruntăm cu tabieturile şi fixaţiile partenerului de viaţă. Cele două personaje interpretate de Jorje şi CRBL ajung aproape la disperare din pricina toanelor şi a pretenţiilor iubitelor lor. 
 
Cât de mult putem trece peste nepotrivirile dintr-o relaţie tipică şi cât de mult putem rezista neconcordantei cu tabloul pe care ni-l facem în minte la începutul unei relaţii? Toate acestea sunt prezentate într-un mod savuros videoclipul „Nu ne potrivim”.
Dormitul până la prânz, tablourile de familie care tronează ameninţător în dormitor, măştile de frumuseţe aplicate în cele mai nepotrivite momente, căţelul care trebuie să iasă la plimbare odată cu prima rază de soare sau care îţi ia locul în pat, ordinea absolută şi spray-ul de curăţat, mereu la îndemână, sunt situaţii, pe cât de amuzante în perspectiva regizorului Dan Petcan, pe atât de tensionante în viaţa de zi cu zi.
 
 
 
 
„Melodia “Nu ne potrivim” este o tragicomedie romantică. Face parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui cuplu care a trecut prin multe sau, cum spun unii, este “experimentat”. Povestea e simplă… uneori îţi vine să pleci sau să-i spui să plece la mama ei. Cred că e pentru prima oară când o piesă spune pe bune ce nu le place bărbaţilor într-o relaţie, în care, cu soţia sau partenera, au mici certuri, dar se iubesc la nebunie. Evident, şi viceversa e valabilă. Chiar dacă versurile spun că , ne completăm de minune”, declară Jorje.
 
„Cred că este un mesaj valabil pentru povestea fiecărui cuplu. Nu există dragoste adevărată fără aceste picanterii. Sper să zâmbiţi şi să vă iubiţi în continuare”, adăugă CRBL.
 
 
 
 
În ciuda acestor nepotriviri de caracter, cei doi soţi admit, în cele din urmă, că sentimentele ce îi leagă de partenerele lor sunt mai presus de orice disconfort trăit zilnic în viaţa de cuplu.
 
Piesa “Nu ne potrivim” este compusă de echipa HaHaHa Production, CRBL şi Jorge, iar videoclipul îl prezintă pe Jorje alături de bandul sau live, formula cu care va urca de acum înainte pe scenă, pentru un show complex.