Jorge şi Maria Simion s-au mutat la mare: ”Retrăiesc primii ani de facultate şi îmi place la maximum”

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 10:12
Jorge şi Maria Simion s-au mutat la mare: ”Retrăiesc primii ani de facultate şi îmi place la maximum”
Jorge şi Maria Simion, prezentatorii emisiunii ”Cool Summer Nights” de la Antena Stars, şi colegii lor matinali, Andrei Ştefănescu şi Nasrin Ameri, îi vor întâmpina pe telespectatori, timp de trei săptămâni, cu multă energie pozitivă şi nenumărate surprize de pe litoralul românesc. Jorge mărturiseşte că în aceste trei săptămâni în care el şi Maria Simion vor prezenta emisiunea Cool Summer Nights, în fiecare zi de luni până vineri, de la 20.45, retrăieşte momente dragi de pe vremea studenţiei sale.

”Sunt exact în acel moment în care munca se intersectează cu vacanţa. Ce poate fi mai frumos decât să munceşti la mare? Pentru mine este o conexiune cu ce făceam atunci când locuiam în Constanţa, cu părinţii. Mergeam la plajă şi munceam. Retrăiesc primii ani de facultate şi îmi place la maximum”, mărturiseşte Jorge.

”Fac ce îmi place, iar marea este pentru mine o sursă permanentă de inspiraţie şi bună dispoziţie. Iubesc marea şi vara, aşa că pentru mine ”Cool Summer Nights” la mare este cel mai frumos cadou. Serile calde de vară nu se compară cu nimic altceva”, spune Maria Simion.
Până pe 2 septembrie, Andrei Ştefănescu şi Nasrin Ameri vor fi şi ei alături de telespectatorii Antena Stars, în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 9.00, în cadrul emisiunii ”Star Matinal e pe val”, iar în weekend, începând cu ora 15.30, aceştia pot fi revăzuţi, tot live în cadrul show-ului ”Star la Mare Fitza”.

“Sunt foarte fericită, pentru că în această vară, ”Star Matinal e pe val” şi ”Star la Mare Fitza„ au loc la mare. Ador marea, aşa că pot spune că sunt într-o continuă vacanţă. O vacanţă cu de toate: distracţie pe cinste alături de colegii mei şi de toţi spectatorii care aleg să petreacă cu noi pe plajă, cei mai talentaţi şi în vogă artişti. Aşadar, eu şi Andrei îi aşteptam pe toţi în staţiunea Saturn, să bem cafeluţa împreună. Ce să mai, avem meniul complet. Ii salutăm pe toţi telespectatorii şi le spunem că se anunţă 3 săptămâni incendiare”, declara Nasrin.