Jorge şi Maria Simion vor prezenta emisiunea ”Cool Summer Nights”: ”Se anunţă nopţi de vară fabuloase”

Apropo.ro / 27.07.2018, 11:31
Jorge şi Maria Simion vor prezenta emisiunea ”Cool Summer Nights”: ”Se anunţă nopţi de vară fabuloase”
Antena Stars vine cu o nouă surpriză, în această vară, pentru telespectatori. Emisiunea ”Cool Summer Nights”, care va debuta din 30 iulie, de la ora 20.45, şi va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, îi va avea ca prezentatori pe îndrăgitul cântăreţ George Papagheorghe, cunoscut de public drept Jorge, şi pe frumoasa Maria Simion. Emisiunea va fi una plină de surprize, cu multă distracţie şi invitaţi speciali. Fiecare ediţie va aduce cu ea voia bună, iar telespectatorii se vor simţi ca în vacanţă. Jorge, care revine cu această ocazie pe micile ecrane, se declară entuziasmat, atât de noul proiect, cât şi de colaborarea cu noua sa colegă

“Vară cu muzică, la piscină, la mare, distracţie în fiecare seară, emisiunea asta sună bine de tot. Cool Summer Nights se anunţă incendiară, mai ales când ştii că ai alături o colegă ca Maria Simion.”mărturiseşte Jorge.

”Se anunţă nopţi de vară fabuloase, doar la Antena Stars, începând de luni, 30 iulie. Ne vedem în direct, de luni până vineri, de la 20.45 cu cele mai hot hituri, cea mai cool atmosferă, cei mai frumoşi invitaţi şi multe surprize! Şi asta nu e tot.  Îl am alături de mine pe Jorge, unul dintre cei mai cool şi charismatici bărbaţi din showbiz. Începe distracţia!”, spune Maria Simion, la rândul ei.