Jorje şi-a amânat concertul de pe 6 martie! Motivul este întemeiat

Apropo.ro / 23.02.2015, 14:02
Jorje şi-a amânat concertul de pe 6 martie! Motivul este întemeiat
Abia aştepta să urce pe scena de la Cinema Patria unde avea programat pe 6 martie primul sau spectacol live şi un show-concept fără precedent în România. Din păcate, Jorge a fost nevoit să-şi anuleze concertul la începutul acestei săptămâni.
Planurile artistului i-au fost date peste cap în urma unui accident suferit chiar în timpul unui spectacol. Jorje s-a ales cu o întindere la ligamente şi pentru că nu mai poate dansa foarte mult, aşa cum ar fi trebuit să o facă în show-ul de pe 6 martie, a trebuit să-l reprogrameze.
 
„E destul de complicat pentru că am avut o întindere acută la trei spectacole la operetă weekend-ul trecut. Şi, la un moment dat, în timpul spectacolului trebuie să sar de undeva de la 3 metri. Am simţit în timpul celui de-al doilea spectacol că mă ţine, dar am mers mai departe, nu m-am văitat, dar situaţia s-a agravat de marţi – miercuri încoace şi m-am resimţit foarte rău de vineri. Am înţeles că sunt ligamentele inflamate şi trebuie să stau liniştit cel puţin vreo 7 zile de acum înainte, dar nu am stare. Nu pot. Din motive medicale trebuie să reprogramez acum acest spectacol şi nici nu ştiu când. Sunt destul de supărat că s-a întâmplat asta şi nu mai vreau să mă gândesc. De ruptură de ligamente m-a ferit Dumnezeu, că altfel era mai rău. Mi-a zis doctorul nici să nu îndrăznesc să alerg, mi-a dat tratament. Dar eu nu am stare,” a declarat Jorge, în exclusivitate, pentru Antena Stars, la „Star Magazin”.
 
Jorje este renumit pentru transformările sale din cadrul emisiunii “ Te cunosc de undeva”, fiind de altfel şi unul dintre cei mai apreciaţi şi carismatici artişti de la noi.