José Carreras vrea să vadă Marea Neagră și să viziteze Castelul Bran, când va veni în România

Apropo.ro / 24.07.2015, 10:00
José Carreras vrea să vadă Marea Neagră și să viziteze Castelul Bran, când va veni în România
José Carreras, care va susține ultimul său concert în România, la complexul Romexpo din București, pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, vrea să vadă Marea Neagră și să viziteze Castelul Bran, înainte de eveniment, informează organizatorii, Music Management Event.

José Carreras s-a arătat interesat să vadă Marea Neagră și să viziteze Castelul Bran. Tenorul va sosi în România cu câteva zile înainte de concert, pentru a fi sigur că își va îndeplini dorințele, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Totodată, organizatorii spun că împătimiții muzicii clasice care vor veni la concertul din 26 noiembrie, de la complexul Romexpo, vor avea parte de o surpriză. După ce tenorul a cântat în limba chineză, fiind acompaniat de celebrul pianist Lang Lang, cu ocazia unei gale transmise de postul național din China, acesta se gândește să interpreteze o piesa în limba română la concertul de la București.

Potrivit organizatorilor, s-au epuizat deja biletele reduse cu 15%. Tichetele pot fi achiziționate online, de pe www.eventim.ro, și din rețeaua magazinelor partenere (Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, Carrefour și benzinăriile OMV). Prețul biletelor variază, în funcție de categorie: VIP – 864 de lei, categoria I – 702 lei, categoria a II-a – 594 de lei, categoria a III-a – 432 de lei, categoria a IV-a – 270 de lei.

Sursa: MEDIAFAX