Jose Carreras a ridicat sala in picioare la Bucuresti!

Apropo.ro / 06.10.2008, 13:09
Jose Carreras a concertat sambata seara pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Jose Carreras a concertat sambata seara pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Concertul, cel de-al doilea sustinut de Carreras in Romania anul acesta, a fost organizat de Fundatia Dinu Patriciu si vine in sprijinul programului "Sponsorizeaza un copil", fondurile obtinute din vanzarea tichetelor fiind donate integral copiilor aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei.

Alaturi de Jose Carreras pe scena au urcat Angel Odena, Alexandra Coman si Orchestra Filarmonica "George Enescu", dirijata de David Gimenez.

 

In deschidere, Orchestra Filarmonica "George Enescu" a interpretat uvertura din "Candide" de Leonard Bernstein, dupa care, pe scena a intrat Jose Carreras, care a fost primit cu aplauze de cei 4000 de spectatori prezenti la eveniment.

Alexandra DinuPrimele doua melodii, "Marechiare" de Francesco Paolo Tosti si "Silenzio Cantatore" de Gaetano Lama au ajuns la inima publicului demonstrand inca o data maiestria lui Jose Carreras.

Dupa Carreras, a venit randul Alexandrei Coman care a interpreta "Donde lieta usci" din opera "La Boheme". Alexandrei i-a urmat Angel Odena, cu "Cantecul toreadorului".

Carreras a revenit in fata publicului pentru a canta "Roso-pl teo amor", interpretare rasplatita cu aplauze prelungite.

Spre final Jose a cantat in duet cu Alexandra Coman piesa "El duo de la Africana-Duo y Jota".

Celebra "Granada", lasata de Carreras pe final, a ridicat sala in picioare. La bis, publicul a avut parte de trei melodii: cate o piesa interpretata de Angel Odena, de Alexandra Coman si un al doilea duet Alexandra Coman-Jose Carreras.

Jose Carreras a facut spectacol la Bucuresti, iar publicul a fost pe masura, rasplatindu-si artistul cu aplauzele furtunoase.

 

 

Arhiva: Jose Carreras la Timisoara, 20 iulie 2008

 

 

 

 

Click aici pentru mai multe imagini de la concert!

 

 

 

 

Foto Eveniment: Cosmin Bararu