José Carreras, pentru ULTIMA DATĂ în România

De: Nicoleta Nicolae / 24.06.2015, 07:00
José Carreras, pentru ULTIMA DATĂ în România
Biletele pentru ultimul concert pe care tenorul spaniol José Carreras îl va susţine în România, la Complexul Romexpo din Bucureşti, pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, au fost puse în vânzare, informează organizatorii evenimentului, Music Management Event.

Începând de marţi, de la ora 12.00, biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim. Preţul acestora diferă în funcţie de categorie: VIP – 864 de lei, categoria I – 702 lei, categoria a II-a – 594 de lei, categoria a III-a – 432 de lei, categoria a IV-a – 270 de lei.

Pentru primele 1.000 de bilete din toate categoriile, preţul este redus cu 15%. Astfel, categoria VIP costă 734,4 lei, categoria I – 596,7 lei, categoria a II-a – 504,9 lei, categoria a III-a – 367,2 lei, categoria a IV-a – 229,5 lei.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, şi prin reţeaua magazinelor partenere – Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Carrefour şi benzinăriile OMV.

José Carreras a sărbătorit, în 2014, prin rolul său din noua opera „El Juez” („Judecătorul”) revenirea pe scenă. Ovaţii la scenă deschisă, spectacol cu casa închisă şi critici ce raportau o „revenire de vis” i-au marcat întoarcerea după o absenţă de aproape opt ani. În ianuarie 2015, Carreras a repetat acest succes, prin reprezentaţii la prestigioasa Opera Mariinsky din Sankt Petersburg (Rusia) şi multe alte spectacole vor urma în diverse ţări.

Dupa acest succes, José Carreras a demarat turneul mondial „O viaţă dedicată muzicii” („A Life in Music”), iar, pe 26 noiembrie, va veni pentru ultima dată în România, potrivit organizatorilor evenimentului.

„Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere (5 decembrie, n.r.) în acest minunat oraş. Îmi amintesc încă audienţa minunată, oamenii care cunosc muzica şi sunt atât de generoşi şi sufletişti. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosfera inegalabilă şi pentru minunatul public român”, a declarat José Carreras.

Sursa MEDIAFAX