Jovanovic, „caine” galben-rosu (Prosport)

Apropo.ro / 26.01.2009, 10:36
Jovanovic,
Misiunea „Gasiti-mi un fundas dreapta!" trasata de Mircea Rednic actionarilor pare ca e aproape sa fie indeplinita, scrie Prosport.

Solutia, la fel ca si in cazul mijlocasului defensiv, vine tot de la Vaslui. Sarbul Petar Jovanovic este foarte aproape de a redeveni coleg cu N’Doye la Dinamo. Dupa ultimele evenimente, transferul are mari sanse de reusita. Patronul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a decis subit sa renunte la Jovanovic, masura care le vine ca o manusa “cainilor”.

Fundasul dreapta de 26 de ani ochit de Rednic si asta-vara, si in aceasta iarna a fost anuntat de Moldovan ca nu mai intra in planurile sale la Vaslui, insa moldovenii nu i-au desfacut fotbalistului contractul de munca. Petar figureaza acum pe lista de transferuri, la un pret mai mic decat se cerea pe el la ultimele negocieri dintre Porumboiu si Borcea. Sarbul costa doar 250.000 de euro, insa moldovenii i-ar da drumul si cu 100.000 de euro mai putin.

Rednic m-a dorit si in trecut la Dinamo, dar mutarea nu s-a concretizat din cauza pretului ridicat. Sunt in discutii deja cu cateva echipe si din Romania, si din strainatate. Vreau sa merg undeva unde sa joc”, ne-a declarat Jovanovic.

Mai multe detalii despre transferul lui Jovanovic la Dinamo, pe Prosport.ro.

Sursa foto: Prosport