J.R. din Dallas își trăiește ultimele zile din viață

De: Mia Nicolescu / 18.03.2012, 14:35
J.R. din Dallas își trăiește ultimele zile din viață
"Se topește pe picioare. E un cadavru ambulant" - asta spun apropiații lui Larry Hagman, actorul care l-a interpretat pe J.R. in serialul "Dallas".

Larry Hagman face față cu greu programului de filmări și al chimioterapiei, din cauza cărora a slăbit 20 de kilograme în doar două luni. Slăbit și epuizat, actorul se ambiționează însă să ducă la capăt filmările la noua miniserie „Dallas”, care urmează să se lanseze în curând în SUA.

Dacă în 1995, după ani lungi de dependență de alcool, a făcut un transplant de ficat care i-a salvat viața, acum medicii afirmă că starul mai are doar câteva luni de trăit.

„Larry le zâmbește tuturor, dar, de fapt, e foarte trist, mai ales pentru că boala îl împiedică să aibă grijă de soția lui, care suferă de maladia Alzheimer de vreo patru ani. A fost nevoit s-o interneze într-un azil pe cea alături de care a trăit vreme de 57 de ani”, au dezvăluit apropiații lui J.R.

De când a fost diagnosticat cu cancer, Larry Hagman este susținut de cei doi copii ai lui, Kristina și Preston, dar si de Patrick Duffy (62), interpretul lui Bobby în serialul „Dallas”, și Linda Gray (71), Sue Ellen în film.