Juanes, actor într-un serial american

De: Cătălina Matei / 11.09.2014, 09:43
Juanes, actor într-un serial american
Cântăreţul columbian va debuta în calitate de actor cu un rol în serialul de televiziune american "Jane The Virgin".

Serialul este o adaptare în limba engleză a telenovelei venezuelene „Juana la Virgen”, iar personajul principal feminin este jucat de actriţa Gina Rodriguez. Aceasta o interpretează pe Jane, o tânără călugăriţă care este inseminată artificial din greşeală, informează Mediafax.

Foto: Hepta

Cântăreţul originar dini Columbia va interpreta un producător muzical care intenţionează să colaboreze cu mama personajului Jane, Xiomara, interpretată de actriţa Andrea Navedo.

Serialul „Jane The Virgin” va debuta în America de Nord pe 14 octombrie şi va avea o coloană sonoră care va include câteva piese de pe cel mai recent album lansat de Juanes, intitulat „Loco de Amor”.

 Juanes, care a concertat şi în România, în septembrie 2008, şi-a început cariera artistică la vârsta de 15 ani, când a înfiinţat formaţia rock Ekhimosis, trupă ce a rămas unită timp de 12 ani, lansând cinci albume.

Cântăreţ, chitarist, producător, compozitor şi autor al versurilor tuturor cântecelor sale, el şi-a creat platforma artistică bazându-se pe ceea ce este mai important: muzica.