Jucam cu Franta

Apropo.ro / 12.12.2001, 09:11
Jucam cu Franta
Biroul Federatiei Franceze de Rugby (FFR) a anuntat ca, in anul 2002, o selectionata de amatori a Frantei va sustine un meci test cu echipa nationala de rugby a Romaniei, informeaza site-ul "www.rugby.ro". Federatia Franceza anuntase, in iunie 2000, imediat dupa partida dintre primele


Biroul Federatiei Franceze de Rugby (FFR) a anuntat ca, in anul 2002, o selectionata de amatori a Frantei va sustine un meci test cu echipa nationala de rugby a Romaniei, informeaza site-ul „www.rugby.ro”.

Federatia Franceza anuntase, in iunie 2000, imediat dupa partida dintre primele reprezentative ale Romaniei si Frantei, disputata la Bucuresti si incheiata cu scorul de 67-20 pentru francezi, ca, pe viitor, nu va mai alinia in partidele cu Romania prima selectionata.

Reprezentantii FFR au considerat ca ultimele rezultate inregistrate de Romania, (0-134 cu Anglia), nu-i mai permit acesteia sa reziste primei selectionate a Frantei. Meciul cu echipa de amatori a Frantei nu va conta in palmaresul formatiei romane.
Sursa:www.mediafax.ro