Jucariile erotice sunt un rau necesar

Apropo.ro / 06.03.2008, 10:00
Jucariile erotice sunt un rau necesar
Jucariile erotice au fost folosite de greci, regina Cleopatra, blestemate de Biserica romano-catolica, dar totusi au rezistat pana azi.

Nu te numesti pervers sau obsedat daca folosesti in relatia ta amoroasa jucariile erotice. Nu suntem primii care le avem sau folosim. Se spune ca si pe vremea grecilor existau, dovada fiind artefactele gasite (de exemplu un vas pe care era pictat un dildo cu doua capete). Cum barbatilor le place si atunci acestia isi alegeau sotii mai in varsta (stiau de gaina si ciorba), puteau sa faca sex in voie cu amantele si, ce este interesant, tinerii erau indemnati sa isi faca singuri felatie (indemnati ok, dar cati si reuseau?). Cum avem noi ne folosim de telefoanele mobile, asa faceau si respectivii cu jucariile sexuale.

Cum nu era deajuns, doamna regina Cleopatra era o mare amatoare de senzatii tari, numai impreuna cu regimentele de barbati. Deh, daca asta-i porunca. Sunt meserii si mai rele. Si logic, cand regimentul era pe campul de lupta, cine o satisfacea pe regina? Desigur…dildo-ul (da, chiar si o regina se masturbeaza!).

Din cele mai vechi timpuri, jucariile erotice au rezistat dar au mai suferit si mici modificari (in functie de necesitati si imaginatie). Mai sunt, ce-i drept, altele care depasesc imaginatia. Nu va ganditi acum ca atunci aveau atata instrumentar erotic.

Cuvantul sex vine din latinescul sexus, iar Biserica romano-catolica il numea "facatura diavolului", oare de ce? Poate erau mai perversi decat suntem noi azi. Astfel, cei in cauza au suportat consecintele: au fost arsi pe rug, biciuiti, inchisi, alungati. Mai tarziu, pentru ca barbatii sa lupte linistiti pentru patrie, puneau femeile sa imbrace centura de castitate. Spargatori de lacate ca in zilele noastre nu cred ca existau atunci, va dati seama ce iesea…

Cel mai bun lubrifiant era considerat uleiul de masline. Desigur ca italienii il foloseau alaturi de dildo-urile din lemn, fildes, piatra. Isi punea cineva problema contactarii bolilor sexuale?

Artileria grea vine din partea englezilor, care in timpul epocii victoriene foloseau si vibratoarele anale. Tinand cont ca totul se intampla in secolul 19, acestia aveau mai multe cunostinte despre activitatile sexuale fata de predecesori.

Daca atunci ar fi existat internetul plin de oferte cu jucarii erotice, ma intreb de ce ar fi fost in stare stramosii.

Dorim sa ducem traditia mai departe si, in concluzie, folosim in continuare dildo-urile (anale si vaginale), vibratoarele, catusele (doar acasa in pat sau in zona), stimulare cu mansoane si inele pentru penis, iar in locul regimentelor avem papusile gonflabile si amantii. Cu un pas macar, tot ne-am depasit inaintasii pasionati de placeri interzise.