Jucatorii liberieni ameninta cu neprezentarea

Apropo.ro / 16.01.2002, 09:08
Jucatorii liberieni ameninta cu neprezentarea
Jucatorii reprezentativei de fotbal a Liberiei au amenintat ca nu vor participa la Cupa Africii pe natiuni, care incepe sambata, in Mali, daca nu vor primi ca prime cite 15.000 de dolari, informeaza AFP. Potrivit antrenorului George Weah, jucatorii au acordat federatiei un termen de 24 de

Jucatorii reprezentativei de fotbal a Liberiei au amenintat ca nu vor participa la Cupa Africii pe natiuni, care incepe sambata, in Mali, daca nu vor primi ca prime cite 15.000 de dolari, informeaza AFP.

Potrivit antrenorului George Weah, jucatorii au acordat federatiei un termen de 24 de ore pentru a le da primele respective. In caz contrar, fotbalistii liberieni nu vor pleca miercuri spre Mali. Marti dimineata, jucatorii nu s-au prezentat la antrenament.

Liberia, care se afla in grupa A, trebuie sa dispute, simbata, meciul de deschidere al CAN-2002 cu nationala statului Mali.

Potrivit lui George Weah, jucatorii s-au initlnit cu presedintele Federatiei Liberiene de Fotbal care le-a propus prime de cite 6.500 de dolari, oferta refuzata de fotbalisti. „Consider ca 15.000 de dolari este o suma exagerata. Nu este posibil. Am discutat cu ei, le-am supus sa se mai gindeasca, dar nu au dorit sa ma asculte. Daca nu vor obtine ceea ce doresc, isi vor face bagajele si vor pleca acasa”, a spus Weah.

Cei mai multi dintre componetii selectionatei liberiene evolueaza la echipe din strainatate.
Sursa:www.mkediafax.ro