Jucatorii steliști sunt încrezatori ca pot trece de grupele LC

Apropo.ro / 31.08.2007, 09:09
Jucatorii steliști sunt încrezatori ca pot trece de grupele LC
Jucatorii FC Steaua sunt optimiști dupa tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor și spun ca e nevoie de daruire, munca și liniște pentru a depași grupa H, unde vor întâlni pe Arsenal, Sevilla/AEK și Slavia Praga, informeaza site-ul oficial al

Jucatorii FC Steaua sunt optimiști dupa tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor și spun ca e nevoie de daruire, munca și liniște pentru a depași grupa H, unde vor întâlni pe Arsenal, Sevilla/AEK și Slavia Praga, informeaza site-ul oficial al gruparii „roș-albastre”.

Atacantul Dorel Zaharia a afirmat ca grupa H este una grea. „Arsenal este Arsenal, iar Sevilla a dovedit ca este cea mai în forma echipa a momentului. De asemenea, Slavia a scos pe Ajax Amsterdam, ceea ce înseamna foarte mult. Este greu, dar totul este posibil în fotbal. Așa cum Slavia a scos pe Ajax, și Steaua poate trece de grupe. Trebuie doar sa avem încredere. Pâna atunci, vom avea mai multe meciuri în picioare, iar jocul echipei va fi din ce în ce mai bun. Eu sunt încrezator și sper sa reușim cât mai mult în aceasta grupa”, a spus Zaharia.

Atacantul Victoraș Iacob a declarat ca, indiferent în ce grupa ar fi picat Steaua, meciurile ar fi fost la fel de grele. „Toate echipele care ajung aici sunt valoroase, iar meciurile sunt la fel de puternice. Sunt încrezator în șansele noastre de a depași faza grupelor. Personal, ma bucur pentru faptul ca voi putea evolua în Liga Campionilor, unde nu am fost prezent anul trecut, din cauza accidentarii. M-aș bucura sa am și în Liga același parcurs din Cupa UEFA, când am reușit sa ajung cu echipa în semifinale”, a comentat Iacob.

Portarul Robinson Zapata a precizat ca va fi foarte dificil. „Toate grupele sunt grele. Este foarte bine sa joci cu echipe mari, de nivel mondial, cum sunt Arsenal sau Sevilla, daca se va califica. Toate partidele din aceasta grupa vor fi grele, dar noi suntem capacitați pentru a câștiga și avem nevoie de multa daruire, multa munca și multa liniște pentru a reuși. Eu am evoluat pâna acum în Copa Libertadores, care se aseamana cu Liga Campionilor. Sunt fericit fiindca am șansa de a juca în aceasta competiție. Știu ca Europa reprezinta cel mai înalt nivel al fotbalului. Sunt liniștit, fiindca am niște colegi experimentați, care au jucat în Liga și anul trecut. Sper și doresc foarte mult ca Steaua sa ocupe unul dintre locurile din fața în aceasta grupa”, a spus el.

Managerul sportiv Adrian Ilie este și el optimist: „Avem un lot foarte bun de jucatori și ne vom baza și pe jucatorii accidentați, care vor reveni și sunt la fel de valoroși. Sa nu uitam ca și Arsenal a vândut câțiva jucatori foarte buni, în frunte cu Henry”.

Finanțatorul Gigi Becali a afirmat la Sport.ro ca Steaua are șanse sa se califice chiar și de pe primul loc. „Slavia e echipa accesibila. Sevilla o cunoaștem, nu e mai puternica. Avem speranțe și avem șanse cu Arsenal. Era mai greu sa bați pe Real Madrid sau Barcelona. Forțez nota și spun: ne vom califica”, a spus Becali.