Jucatorii, uneltele lui Becali in cazul debarcarii lui Hagi (GSP)

Apropo.ro / 18.02.2009, 08:51
Jucatorii, uneltele lui Becali in cazul debarcarii lui Hagi (GSP)
Marturii incredibile din vara lui 2007: nu jucatorii s-au plans de metodele lui Hagi, ci patronul le-a impus sa accepte aceasta varianta, scrie GSP.

Marturii incredibile din vara lui 2007: nu jucatorii s-au plans de metodele lui Hagi, ci patronul le-a impus sa accepte aceasta varianta.

Cum au decurs lucrurile: "Becali a fost cel care i-a chemat la palat si le-a spus ca o sa iasa cu declaratii de genul ca jucatorii i-au spus ca Hagi e zero ca antrenor, ca nu stie nimic. Le-a cerut ca ei sa nu comenteze in nici un fel daca sunt intrebati. Voia sa scape de Hagi, pentru ca nu-l asculta in alcatuirea echipei, dar nu stia cum sa nu-si strice el imaginea si atunci s-a folosit de jucatori".

Cum patronul a spus explicit ca Radoi a fost liderul celor care l-au acuzat pe Hagi, capitanul Stelei a fost pus imediat la zid de suporteri.

Suporterii Stelei i-au lasat cateva mesaje pe usa apartamentului si chiar mai multi dintre ei s-au strans in jurul locuintei lui Mirel pentru a-i cere socoteala ca l-a pus la zid pe "Rege"! Radoi s-a speriat, totul a ajuns la urechile lui Hagi, care a decis sa intervina si sa-l ajute pe Radoi.

Â