Jucatorul de poker Daniel Negreanu: „Nu vreau să mă căsătoresc” (Poze)

Redacția / 20.02.2012, 11:00
Jucătorul de poker Daniel Negreanu a refuzat să o ia de soție pe fost iubită, Miss Ungaria 2008, Krisztina Polgar.

Daniel Negreanu, în vârstă de 37 de ani, este catalogat drept unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume. Daniel refuză să își întemeieze acum o familie, pentru că, în opinia sa, cariera este cu mult mai importantă.

Krisztina Polgar

Krisztina Polgar, fostă Miss Ungaria în 2008

Jucătorul de poker a avut o relație cu Miss Ungaria 2008, Krisztina Polgar, femeia care îl dorea de soț și chiar își dorea copii cu el. Daniel a preferat să spună „pas” relației, pentru o viață de burlac cu o carieră în continuă ascensiune.

Vreau să fiu liber. Am avut o relație cu Miss Ungaria 2008, Krisztina Polgár, care e foarte frumoasă. Ne-am despărțit pentru că nu am vrut să mă căsătoresc și să fac copii, dar am rămas prieteni. Sunt prea tânăr ca să mă însor, am doar 37 de ani (râde)! Oricum, nu vreau ca fetele să stea cu mine pentru bani. Dacă le place doar ce am în buzunar, nu sunt pentru mine”, spune Daniel într-un interviu pentru Libertatea.

Daniel recunoaște că a avut relații de iubire și cu jucătoare de poker, însă au fost de scurtă durată.

Krisztina Polgar

Krisztina Polgar alături de Daniel, la un meci de poker

„Era ciudat, pentru că, atunci când unul dintre noi pierdea la masa de poker, nu ne înțelegeam bine acasă”, mai spune Daniel.

Deși i-a trecut prin cap să se lase de poker, asta după câteva luni de zile în care treaba nu funcționa cum trebuie, însă i-a trecut destul de repede.