Judas Priest urca pe scena B`estfest

Apropo.ro / 03.03.2008, 11:10
Judas Priest urca pe scena B`estfest
B`estfest 2008 ''creste'' cu inca o zi. Editia de anul acesta va avea o zi dedicata rockerilor pe 11 iulie, invitatii speciali fiind "zeii heavy metal", Judas Priest!

B`estfest 2008 ”creste” cu inca o zi! Dupa succesul concertelor sustinute anul trecut de Marilyn Manson si Alice Cooper, editia de anul acesta va avea o zi dedicata rockerilor pe 11 iulie.

A patra zi de festival, B`estfest Aftershock, ii va avea drept headlineri pe ”zeii heavy metal”, Judas Priest! Ziua Aftershock va beneficia si de participarea altor nume ale scenei metal rock de la noi si din afara, acestea urmand a fi confirmate in perioada urmatoare.

Formata in 1970, in Birmingham, Anglia, Judas Priest a trecut prin numeroase schimbari de componenta, fiind alcatuita in prezent din Glenn Tipton (chitara), K.K.Downing (chitara), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce). Cu o cariera de peste 30 de ani, de-a lungul careia au lansat 15 albume de studio, 4 live si numeroase colectii best-of, Judas Priest au influentat generatii intregi de artisti si au fost admirati de milioane de fani. Nu doar calitatea compozitiilor i-a facut celebri, ci si imaginea promovata pe scena. Costumele din piele, cu tinte, plus nelipsita motocicleta Harley Davidson din dotarea lui Rob Halford au dus la cresterea spectaculozitatii show-urilor Judas Priest, cei 5 muzicieni fiind considerati un excelent grup live!

Organizat de Emag!c Entertainment, B`estfest va avea loc in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie – B`estfest Aftershock. Alaturi de Judas Priest, la festival si-au mai anuntat participarea Nelly Furtado, Kaiser Chiefs si Roisin Murphy.

Incepand de maine, 4 martie, vor fi puse in vanzare biletele pentru ziua de 11 iulie, B`estfest Aftershock, la pretul de 75 lei in pre-sale. Ca si abonamentele pe trei zile (240 lei), biletele pentru Aftershock vor fi disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta. In ziua evenimentului, la intrarea in spatiul de festival, biletele pentru ziua de 11 iulie vor costa 90 lei.