Jugaru ne-a luat-o inainte cu vacanta si cadoul de Craciun

De: Dragos Tanase / 17.12.2007, 15:38
Jugaru ne-a luat-o inainte cu vacanta si cadoul de Craciun
Anul acesta, Gabi Jugaru si-a luat vacanta de iarna inainte de sarbatori si a primit mult mai devreme cadoul de Craciun.

Anul acesta, Gabi Jugaru si-a luat vacanta de iarna chiar inainte de sarbatori si a primit mult mai devreme cadoul de Craciun.

Realizatorul emisiunii ”Jugaru Shukaru”, de la Pro TV, a colindat numeroase locuri din tara si din lume, pe lista farseur-ului fiind bifate Viena, Salzburg, Munchen, Augsburg, dar si Plaiul Foii, Arad, Poiana Brasov si Iasi.

”Am luat-o si pe fata mea cea mica, Miruna, cu noi. Am vizitat Curtea Imperiala din Viena, locul in care gasesti zeci de trasuri ce asteapta turistii dornici de o plimbare, cu caii atat de frumos tesalati. Si nu puteam sa ratam o vizita la restaurantul doamnei Geta, tot in Viena, unde romanii care traiesc si muncesc acolo se intalnesc si isi potolesc dorul de tara cu preparate traditionale romanesti si melodii de pe acasa", povesteste Gabi.

In Salzburg, Jugaru a ajuns a doua oara anul acesta, insa marturiseste ca e un oras in care tot timpul poti descoperi ceva nou. La Munchen, vedeta Pro Tv s-a bucurat de podoabele de sarbatoare care orneaza in aceasta perioada orasul.

”Goana dupa cumparaturi e prezenta si acolo, asa ca ne-am lasat si noi cuprinsi de aceasta febra, mai ales ca mai e putin si vine Mosul”, spune Gabi.

Iar in Augsburg, un satuc german, farseurul a descoperit mancarea cea mai gustoasa pe care a mancat-o vreodata.

Vacanta lui Gabi a continuat apoi in tara. ”Ne-am oprit la Plaiul Foii, locul meu preferat pentru incarcat bateriile, in care Dorin Dragoi, fostul meu coleg de banca din liceu, m-a gazduit intr-o cabana nou construita. Piatra Craiului e de departe cel mai frumos munte de pe la noi si nu numai! La gura semineului am depanat amintiri de acum douazeci si ceva de ani. A doua zi am ajuns in Poiana Brasov, spre bucuria Mirunei, care s-a dat cu schiurile si a apreciat adevarata importanta a zapezii. Iar finalul, trebuia sa fie in Iasi, nu-i asa?!”, povesteste Gabi.

Si pentru ca vacanta de sarbatori a venit mai repede, farseurul de la Pro TV s-a intalnit mai devreme si cu Mos Craciun. ”E drept ca Mosul vine atunci cand are timp … iar cu mine a fost darnic, pentru ca mi-am schimbat masina”, marturiseste Gabi bucuros.