Jugaru Shukaru – Momente de culise

Apropo.ro / 12.11.2007, 00:00
Jugaru Shukaru - Momente de culise
Ce se ascunde dincolo de celebrele farse care fac deliciul serilor de sîmbătă la PRO TV? Gabi Jugaru povesteşte cele mai haioase momente.

Complicele devine victimă 
Un tînăr vroia să-i facă o farsă iubitei sale: “Brusc, mi-a venit ideea să schimb rolurile. Aşa că, în timp ce, chipurile, filmam farsa lui, ea s-a prefăcut că i se face rău, eu am zis că sun la salvare… în tot acest timp, tînărul chiar a crezut că iubita sa se simte rău. Şi, colac peste pupăză, îşi chemase şi gaşca să vadă cum pune el la cale o farsă alături de Gabi Jugaru. Numai că a căzut în plasă”, rîde Gabi.

Echipa lui Jugaru nu scapă nici ea nepăcălită
”Unul dintre actori, Cristi ”Olandezu”, era tot timpul preocupat dacă se vede suficient de bine în farsele pe care le filmăm. Aşa că mi-a venit ideea să filmez o farsă cu el în prim plan! L-am chemat să joace rolul unui poliţist, numai că au apărut alţi doi actori de-ai mei, pe care el nu-i cunoştea, costumaţi tot în poliţişti. Cristi a căzut în capcană şi a crezut că cei doi sînt poliţişti reali. Cînd aceştia i-au pus cătuşele şi au început să-l percheziţioneze, Cristi tot încerca să le explice că el joacă într-o farsă de-a lui Jugaru. Nimeni nu-l credea, iar eu nu-i răspundeam prin staţie”, îşi aminteşte amuzat Gabi.

Cît de credibil poate fi Jugaru?
Scenariul uneia dintre farse presupunea ca victima să îşi găsească soţia într-o cameră de hotel, cu un tînăr. Toţi cei din echipa lui Jugaru şi-au jucat rolul atît de bine, încît păcălitul chiar a crezut că soţia îl înşală. ”Am fost atît de credibili încît omul a plecat de acasă în papuci ca să-şi prindă nevasta în camera de hotel”, îşi aminteşte Gabi. Numai că, spre surprinderea tuturor, păcălitul a fost ferm convins că totul este real şi nu a crezut că este victima lui Jugaru nici cînd celebrul farseur şi-a făcut apariţia.

Victima dă emoţii farseurului
Gabi îşi aminteşte că, la Focşani, victima a ţinut ca pe ghimpi întreaga echipă. ”Aşteptam maşina victimei, dar complicele ne-a informat greşit şi ne-a spus că păcălitul nu este la volan… şi, cînd colo, victima conducea maşina”, spune Jugaru. Astfel, echipa făcea ultimele pregătiri, neştiind că era pe punctul de a fi descoperită. Jugaru, ascuns într-o maşină, a salvat situaţia transmiţînd prin staţie.