Julia de la t.A.T.u, desfigurată de operaţii estetice – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 12:08
Julia de la t.A.T.u, desfigurată de operaţii estetice - FOTO
Rusoaicele de la t.A.T.u şi-au şocat fanii. Admiratorii au putut observa în ce hal s-a transformat bruneta Julia Volkova de-a lungul timpului.

Se spune că Julia Volkova ar fi dependentă de operaţiile estetice, de vreme ce, la doar 31 de ani, e clienta fidelă a clinicilor de înfrumuseţare. Printre intervenţiile pe care Julia le-a suferit se numără: o rinoplastie, cel puţin o siliconare a bustului, injecţii cu Botox pentru tratarea ridurilor dintre sprâncene, tratamente cu Restylane şi Juvederm la nivelul pomeţilor, dar şi injectţii cu acid hialuronic în buze. Rezultatul: Julia nu mai seamănă deloc cu puştoaica din perioada de glorie a trupei t.A.T.u

Yulia Volkova a înfiinţat trupa t.A.T.u în anul 2000, alături de Lena Katina. Formaţia s-a bucurat de succes la nivel internaţional, printre hiturile lansate numărându-se „All about us”, „Nas ne dogonyat” şi „All the things she said”. Membrele trupei s-au promovat la început declarându-se iniţial lesbiene. În 2004, grupul se destramă după ce Volkova rămâne însărcinată. Cele două au încercat apoi o relansare a trupei.