Julia Jianu s-a transformat în Marilyn Monroe

Apropo.ro / 18.04.2015, 07:00
Julia Jianu s-a transformat în Marilyn Monroe
"Frumuseţea clasică nu se demodează niciodată" acesta este motto-ul în care Julia Jianu crede cu desăvârşire. Tocmai de aceea, artista a ales să facă o schimbare de look cu ocazia sărbătorilor pascale. Cu ajutorul specialiştilor, Julia s-a transformat în Marilyn Monroe şi a dovedit că poate fi la fel de sexy precum icon-ul frumuseţii mondiale.
„Această schimbare a fost o iniţiativă a prietenilor de la Top Line cărora le-am spus că aş vrea o provocare în ceea ce priveşte look-ul meu, dar totuşi nu vreau să renunţ la culoarea blondă a părului şi nici la lungimea pe care o are podoaba mea capilara acum. Astfel, am decis să merg pe mâna specialiştilor care mi-au propus coafura Marilyn Monroe”.
 
 
Julia Jianu- look de diva în 5 ore
 
Întregul proces de schimbare de look a durat aproximativ 5 ore, timp în care artista a fost răsfăţată cu cele mai noi produse de îngrijire, colorare şi styling.
 
 
„Procesul de transformare nu a fost unul obişnuit. Iniţial rădăcinile părului au fost vopsite pentru ca, mai apoi, să se creeze câteva meşe sau şuviţe cu un ton mai deschise decât părul meu. Acestea au fost create în creştetul capului, pentru a crea senzaţia de volum, dar fără a deranja vizual. Efectul a fost unul extrem de plăcut, iar cei de la salon mi-au povestit că aceste şuviţe, cu un ton mai deschis decât culoarea părului, sunt un must have al acestui sezon. După aceea părul a fost ondulat şuviţă cu şuviţă şi prins lejer în spate. Rezultatul: m-am transformat în Marilyn Monroe de România”, a adăugat artista satisfăcută de rezultatul final.