Julia Roberts – The Best

Apropo.ro / 04.12.2001, 12:24
Julia Roberts - The Best
Actrița americana Julia Roberts nu este numai cea mai bine platita artista de la Hollywood, ci și "cea mai puternica", arata un clasament realizat de revista de spacialitate Hollywood Reporter. Aceasta revista, care stabilește în fiecare an

Actrița americana Julia Roberts nu este numai cea mai bine platita artista de la Hollywood, ci și „cea mai puternica”, arata un clasament realizat de revista de spacialitate Hollywood Reporter.

Aceasta revista, care stabilește în fiecare an lista femeilor cele mai influente din industria spectacolului în Statele Unite, a plasat-o pe prima poziție pe președinta de producție a studiourilor Universal Pictures, Stacey Snider.

Eroina din „Pretty Woman” și „Erin Brockovich” este, pentru al doilea an consecutiv pe a treia poziție, dupa președinta Paramount Pictures, Sherry Lansing. În 2000, ea a fost prima actrița inclusa în aceasta lista, ce se publica de zece ani.

Julia Roberts, 34 de ani, care cîștiga în jur de 20 de milioane de dolari pe an, „ramîne actrița cea mai puternica de la Hollywood datorita capacitații sale de a influența proiectele realizate”, estimeaza revista americana.

Inițial, lista nu numara decît 50 de femei, dar în acest an, autorii au decis sa o largeasca la o suta, pentru ca exista mai multe femei în posturi înalte în acest domeniu, a explicat Paula Parisi, directoarea ediției speciale.

Stacey Snider, aflata pe primul loc, a reușit ca în doi ani „sa determine trecerea studiourilor Universal de la ultima la prima poziție în boxoffice, spargînd ghinionul” care a afectat compania timp de mai mulți ani, noteaza revista.

Tags: