Julia Roberts, uimeşte pe covorul roşu! A atras toate privirile!

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 12:12
Julia Roberts, uimeşte pe covorul roşu! A atras toate privirile!
Prezentă pentru prima dată în viaţă la Festivalul de la Cannes, Julia Roberts a încălcat "dress code-ul", urcând scările faimosului Palais de Festival în picioarele goale. Acţiunea vedetei este mai mult decât o excentritate, este vorba de un veritabil act de militantism feminist.

Categoric, Julia Roberts nu a vrut să fie discretă atunci când a urcat pentru prima dată scările de la Cannes. Pentru a participa la proiecţia „Money Monster”, ultimul film al lui Jodie Foster, în care joacă, actriţa a ales o rochie Armani Privé. Decolteul acestei rochii negre aminteşte de rochia roşie pe care o purta în „Pretty Woman”.

Lucrul cel mai neaşteptat, fără îndoială, este că, sub această frumoasă rochie neagră, Julia Roberts era desculţă.

După cum precizează „Vanity Fair”, Julia Roberts ar fi sosit cu pantofii în picioare, dar şi i-a dat jos, imediat după ce a trecut de cordonul de securitate. Iniţiativă Juliei intervine fix la un an după o supărătoare controversă, care ar fi decepţionat foarte mult pe cei care participau la Festivaluri. În 2015 , un grup de femei a fost dat afară de la proiecţia filmului „Carol” pentru că nu purtau pantofi cu toc, provocând indignarea numeroaselor celebrităţi, scrie Mediafax.