Julio Iglesias, în concert la București pe 22 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 19.03.2014, 09:45
Julio Iglesias, în concert la București pe 22 iulie 2014
Julio Iglesias va susține în 2014 trei concerte în România: la Mamaia (19 iulie), la Galați (20 iulie) și la București - pe 22 iulie. Biletele au fost puse deja în vânzare.

În toamna anului trecut, fanii lui Julio Iglesias s-au bucurat și au fost copleșiți de emoțiile puternice transmise în cadrul concertelor sale inegalabile, iar Julio a mărturisit că s-a îndrăgostit de România și de generozitatea oamenilor de aici.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Sub semnul aprecierii și al respectului sau față de publicul din România, Julio Iglesias ne va încânta și în sezonul estival cu o nouă serie de concerte, ce vor avea loc în aer liber la Mamaia (19 iulie) și la Galați (20 iulie). Veștile bune însă, nu se opresc aici, căci cel mai iubit artist al tuturor timpurilor a inclus pe lista concertelor sale cel de-al treilea spectacol.

În dată de 22 iulie 2014, ora 20.00Julio Iglesias va urca din nou pe scenă de la Sala Palatului alături de orchestra sa, pentru a le dărui admiratorilor muzicii sale un show special, total diferit de reprezentația anterioară.

Acesta le promite spectatorilor o seară magică, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în concertele susținute în România.

Julio Iglesias

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului, au fost puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului și online prin www.vreaubilet.ro.

Prețurile acestora diferă în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

180 ron – Cat. IV, 230 ron – Cat.III, 270 ron – Cat.ÎI, 370 ron – Cat.I și 450 ron – VIP.

Julio Iglesias a stabilit două Guinness World Records: primul în 1983, pentru că a vândut cele mai multe albume înregistrate în limbi diferite din istorie, iar al doilea în 2013, pentru cel mai bine vândut artist latin din istorie. Pe data de 1 aprilie 2013, la Beijing, a primit un premiu istoric: primul și cel mai popular artist din toate timpurile în China.

În cei 46 de ani ai carierei sale de neoprit, Julio a primit 2.600 de discuri de platină și de aur. A susținut peste 5.000 de concerte în 600 de orașe din întreaga lume și mai mult de 60 de milioane de oameni l-au văzut cântând live.

Julio Iglesias a cântat în duet cu artiști de renume, cum ar fi Frank Sinatra, Diana Ross, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, Willie Nelson, Art Gurfunkel, Paul Anka, The Beach Boys, Dolly Parțon.