Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză! Revine cu un nou concert pasional şi romantic

Apropo.ro / 02.02.2015, 16:18
Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză! Revine cu un nou concert pasional şi romantic
Nu există loc în lumea asta unde să nu se fi auzit vreodată muzica sa. Imaginea lui romantică şi prezenţa scenică de un magnetism rar întâlnit în industria muzicală, au făcut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colţurile lumii, indiferent de rasă, limbă şi religie.
Privilegiate sunt, însă, anumite destinaţii care au reuşit de-a lungul timpului să pătrundă în sufletul marelui artist. Şi cum, România este una dintre ţările care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucură de oportunitatea reîntâlnirii cu publicul cald de aici, compensând de fiecare dată cu o experienţă unică, plină de emoţie şi pasiune, sentimente transmise prin interpretările sale inegalabile, în concerte live de neuitat.
 
După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriză va fi anunţată public,  artistul a făcut un prim pas şi a inclus România în programul turneului  ”World Tour 2015”, anunţând astfel două concerte. 
 
 
Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, va susţine un nou concert în dată de 20 mai la Sala Palatului din capitală, organizat de Arta Scenei, urmând ca la doar două zile distanţă, mai exact, pe 22 mai, să-i încânte pe toţi admiratorii din Ardeal cu o altă reprezentaţie de proporţii găzduita de Sala Polivalenta din Cluj şi, organizată sub egida Quantum Media. 
 
”Nu e recunoştinţa mai mare pentru viaţa unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost şi altă dată”, spune Julio Iglesias.
 
Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti (20 mai 2015), vor fi puse în vânzare, începând de miercuri, 4 februarie, la preţuri variabile în funcţie de categorie, astfel:
 
VIP – 550 lei;
Cat. 1 – 490 lei;
Cat. 2 – 400 lei;
Cat. 3 – 360 lei;
Cat. 4 – 280 lei.