Julio Iglesias se retrage din muzica (Poze & Video)

Apropo.ro / 20.12.2011, 09:30
Julio Iglesias se retrage din muzica (Poze & Video)
Cantaretul Julio Iglesias si-a anuntat retragerea din viata publica, dupa peste 30 de ani de cariera muzicala.

Vestea ca artistul Julio Igelsias pune punct carierei muzicale a fost data chiar de el, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Institutul Cervantes din Madrid, Spania.

Julio a fost recompensat cu doua premii Sony pentru cele 23 de milioane de discuri vandute in Spania, si 300 de milioane in intreaga lume.

Iglesias si Nadal

Julio Iglesias si Nadal

Jucatorul de tenis Rafael Nadal a fost cel care l-a premiat pe marele artist, si el un fost sportiv: fotbalist.

„Aceasta este una din cele mai importante zile din cariera mea de artist. Sunt extrem de emotionat”, a spus Julio. Artistul a adaugat ca va canta doar la evenimente speciale, private.

Julio Iglesias – When i need you de pe tare.ro

La randul sau, si Nadal s-a aratat emotionat de ceremonie: „Julio atinge inimile tuturor prin muzica sa. El a castigat dragostea admiratorilor sai, indiferent de unde sunt ei. Il admir nu doar ca muzician, ci si ca personalitate puternica care exceleaza si ca nu se lasa doborat de nimic. Este o onoare pentru mine sa ma aflu, astazi, alaturi de el”.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de albume in intreaga lume, este tata de cantaret castigator de premii importante, a facut numeroase turnee de-a lungul vietii sale.

Julio Iglesias a lansat 77 de albume in 14 limbi internationale.