Julio Iglesias va concerta, din nou, în România

De: Cătălina Matei / 04.03.2014, 08:00
Julio Iglesias va concerta, din nou, în România
Romanticul incurabil Julio Iglesias s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră şi a decis să ne viziteze din nou în plin sezon estival, pentru a petrece câteva zile pe litoralul românesc, atât pentru a simţi pulsul distracţiei dar şi pentru a susţine două concerte de proporţii în aer liber.

De această dată, Julio Iglesias a ales două dintre oraşele cu deschidere largă spre manifestările culturale şi de divertisment, care vor atrage fără nicio îndoială mii de spectatori. Prin urmare, în dată de 19 iulie 2014, artistul va concerta pe litoral în Staţiunea Mamaia, la ”Summerland”, urmând ca cel de-al doilea show să se desfăşoare a doua zi, pe 20 iulie 2014 la Stadionul Siderurgistul din Galaţi . Ambele concerte vor începe la orele 20.30 şi vor avea durata de 90 de minute.

Atât turiştii aflaţi în vancanta de vară, dar şi fanii celui mai bine vândut artist latin al tuturor timpurilor vor avea şansa de a asista la un show uimitor. În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut  două concerte sold-out la Sala Palatului din Bucureşti, iar la numai câteva zile distanţă a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.

Biletele vor fi puse în vânzare în câteva zile în reţeaua Vreau Bilet, precum şi la punctele de vânzare de bilete din Constanţa, Galaţi şi prin difuzorii autorizaţi.