Julio Ioglesias concertează în România, în luna mai

De: Carmen Ulian / 03.02.2015, 14:00
Julio Ioglesias concertează în România, în luna mai
Julio Iglesias va concerta din nou în România, pe 20 mai, la Sala Palatului din București, și pe 22 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la București cu casa închisă, Julio Iglesias le pregătește românilor o surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunțată public, artistul a făcut un prim-pas și a inclus România în programul turneului „World Tour 2015”, anunțând astfel două concerte, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Astfel, Julio Iglesias va susține un concert pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală, organizat de Arta Scenei, urmând ca, pe 22 mai, să-i încânte pe toți admiratorii din Ardeal, cu o altă reprezentație, la Sala Polivalentă din Cluj, organizată sub egida Quantum Media.

„Nu e recunoștință mai mare pentru viața unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost și altă dată”, a declarat Julio Iglesias.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susține la București vor fi puse în vânzare, începand de miercuri, și vor fi disponibile prin Eventim în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturesti, Humanitas, precum și online, prin www.eventim.ro, la prețuri variabile, în funcție de categorie, astfel: VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei și categoria a IV-a – 280 de lei.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilații și materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituție, Julio Iglesias este artistul care a cântat și înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur și platină. A susținut peste 5.000 de concerte în 600 de orașe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artiști precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Julio Iglesias a susținut mai multe concerte sold-out atât în București, cât și în țară.