„Jupiter Ascending”, noul „Matrix” al fraților Wachowski (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 11.12.2013, 15:30
Fratii Wachowksi, cunoscuti pentru trilogia Matrix si super productia Cloud Atlas, revin cu o noua pelicula science-fiction captivanta: Jupiter Ascending. Vezi primul trailer oficial!

Frații Wachowksi, cunoscuți pentru trilogia „Matrix” și super producția „Cloud Atlas”, revin cu o nouă peliculă science-fiction captivantă: „Jupiter Ascending”. Primul trailer a fost lansat recent, iar filmul cu Mila Kunis și Channing Tatum se anunță a fi spectaculos. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Jupiter Ascending” este despre formele de viață extraterestre care supraveghează omenirea, considerată cel mai puțin evoluată rasă din Univers. Mila Kunis joacă în rolul unei rusoaice imigrante, care spală toalete pentru se intreține, dar care nu știe că structura ei genetică perfectă amenință o rasă extraterestră și că Regina Universului plănuiește să o ucidă.

Jupiter Ascending – trailer

Jupiter îl întâlnește pe Caine (Channing Tatum), un luptător interplanetar trimis de Regina Universului să o ucidă. Fostul soldat modificat genetic îi explică lui Jupiter că datorită unui eveniment extraordinar care a avut loc în noaptea în care ea s-a născut, ADN-ul ei ar putea să o facă următoarea conducătoare a universului, și cei doi pornesc apoi într-o aventură galactică. 

Sean Bean, care a jucat rolul Boromir în seria „Lord of the Rings„. în 2011, interpretează în „Jupiter Ascending” rolul mercenarului Stinger, personaj comparat de regizori cu Han Solo. 

„Jupiter Asceding” va fi o combinație între povestea Albei Ca Zapada și elemente din cultura japoneză, mitologie, alegorii SF, dar și concepte anime despre rasism și hibriduri între specii. Frații Wachowski își doresc să lanseze o nouă trilogie la fel de populară ca seria „Matrix”, care a strâns încasări globale de 1.6 miliarde de dolari.