Jurata ”The Four – Cei 4”, Antonia, despre secretul echilibrului între familie şi cariera de succes

Apropo.ro / 07.06.2018, 10:52
Jurata ”The Four – Cei 4”, Antonia, despre secretul echilibrului între familie şi cariera de succes
Înainte de finala ”The Four – Cei 4”, care va fi difuzată live, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Antonia vorbeşte despre cum reuşeşte să păstreze un echilibru între viaţa de familie şi cariera sa de succes.

Jurata ”The Four – Cei 4” este mama a trei copii superbi, este soţie şi o artistă apreciată şi se pare că a găsit secretul pentru a se bucura de fiecare clipă atât pe scenă, cât şi alături de cei dragi. ”Ne ajută foarte mult părinţii noştri, ei stau cu Dominic şi Akim atunci când noi avem concerte şi filmări. Maya este în Italia, deja este mare, merge la şcoală, este pasionată de dans şi îi place să şi cânte. Învaţă bine şi sunt extrem de mândră de ea. Mi-ar plăcea să o pot aduce şi pe ea în ţară, deja de prea mulţi ani nu am putut să fac acest lucru şi mi-aş dori să îi cunoască şi pe fraţii ei, altfel decât pe Skype. Dominic este un copil energic, merge la grădiniţă, îi place să danseze şi deja cântă, însă Akim este încă micuţ să aibă anumite preocupări, dar creşte şi ne bucurăm de fiecare zi împreună. Dominic îl iubeşte foarte mult şi are grijă de el”, povesteşte Antonia, care atunci când nu este pe scenă, are grijă să se ocupe de treburile casnice. ”Când sunt acasă, îmi place să fac curăţenie, sunt o persoană organizată şi obsedată de curăţenie. Şi îmi mai place şi să fac dulciuri, însă nu să spăl şi vase”, a mai spus jurata ”The Four – Cei 4”.

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crişan şi Marcel Roşca intră în lupta finală la ”The Four – Cei 4”. De această dată, Cei 4 trebuie să le ţină piept, mai întâi, celor doi foşti concurenţi pe care voturile publicului i-au ajutat să revină în marea finală. După cele două dueluri, cei patru rămaşi se vor lupta între ei, pentru marele premiu ”The Four – Cei 4”!

Angelo Simonică, Alex Florea, Lu’Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoş Udilă şi Amalia Uruc sunt cei care au ocupat de-a lungul celor zece ediţii un loc pe scaun şi care au putut fi votaţi pentru a se întoarce direct în finală. Numele celor doi aleşi de telespectatori pentru a reveni în luptă vor fi aflate sâmbătă seară, la începutul emisiunii.