Juraţi la dietă: „Preselecţiile ne îngraşă”

De: Cătălina Matei / 13.02.2017, 13:31
Juraţi la dietă:
Primele două sezoane de „Chefi la cuţite” şi-au lăsat amprenta pe silueta celor trei juraţi. Etapa degustării pe nevăzute, în care cei trei simpatici bucătari jurizează zeci de farfurii pe zi le aduce uneori şi surprize plăcute în farfuriile care se cer terminate şi lăsate goale. Aşa se face că la filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, care revine la Antena 1 din 13 februarie, de la 20.40, toţi cei trei chefi au constatat că s-au îngrăşat. Preocupată de silueta şi sănătatea lor, Gina le-a adus la platou un cântar pentru a ţine evidenţa kilogramelor cu care chefii întră în preselecţii şi oscilaţiile de greutate.

„Toţi ne-am îngrăşat, aşa arăta cântarul, ce-I drept eu mă ţin încă cel mai bine”, spune chef Bontea. „Aşa că am zis „gata”: la dietă cu ei! Nu-i mai las să termine tot din farfuriile pe care le jurizăm şi pe tot parcursul filmărilor ne-am cântărit constant. Un lucru e cert: preselecţiile ne îngraşă.”

Anul acesta la „Chefi la cuţite” juraţii au avut parte de un număr mai mare de concurenţi, astfel că zilele de filmare s-au înmulţit şi la fel şi farfuriile pe care aceştia le-au avut de jurizat. „Gândiţi-vă că erau zile în care degustam peste 20 de farfurii pe zi. Nu e uşor”, recunoaşte chef Scărlătescu, cel care conduce detaşat topul kilogramelor în juriu.

„Aşa că am primit la platou, în culise, mai multe aparate de făcut sport, o bicicletă, o bandă. Eu zic că suntem tare caraghioşi când alergăm pe bandă între două jurizări, e musai să vedeţi asta în emisiune”, mai spune el. La rândul său, chef Dumitrescu recunoaşte că a luat şi el în greutate în timpul preselecţiilor, deşi înainte să înceapă filmările a avut un program strict de mers la sală.

„Chiar glumeam cu colegii mei după ce ne-am cântărit că nu ştiu dacă prindem vreodată o copertă la vreo revistă de bărbaţi, că acolo trebuie să ai pacheţelele bine lucrate. Ei, subiectul kilogramelor noastre a dat naştere sezonul ăsta unor glume la care am râs cu lacrimi, iar faptul că în culise avem şi aparate de sală ne-a dat idei şi mai năstruşnice”, încheie Florin.     

            „Chefi la cuţite” revine la Antena 1 din 13 februarie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30.