Juraţii de la “Vocea României” promit o toamnă incendiară!

De: Nicoleta Nicolae / 24.09.2012, 08:51
Juraţii de la “Vocea României” promit o toamnă incendiară!
Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga sunt pregătiţi pentru un nou sezon “Vocea României”, ce revine la ProTV în această toamnă, începând cu 25 septembrie. Care sunt noutăţile? Aflăm imediat!


Loredana e pregătită de show!

Loredana este mai mult decât pregătită pentru un nou sezon „Vocea României”. Prima ediţie i-a adus o colaborare fructuoasă cu unul dintre elevii săi, Dragoş Chircu, alături de care intenţionează să dezvolte noi producţii muzicale, după single-ul „Ochii din vis”. „Sunt super pregătită! Va fi şi mai incendiar, şi mai surprinzător decât la prima ediţie. Avem deja experienţă şi sunt convinsă că vom reuşi să ne depăşim performanţele”, spune Lori. Pe lângă show-ul de la ProTV, Loredana pregăteşte un concert pe cinste, pe 25 noiembrie la Sala Palatului din Capitală, în cadrul căruia îşi va lansa şi noul abum. „Repetiţiile au început deja şi chiar dacă nu e simplu să fiu jurat la „Vocea României”, să termin şi albumul, să-l masterizez şi să-l scot la lumină, să am şi activitatea concertistică constantă, încerc să găsesc timp pentru repetiţii şi să pun pe scenă tot ceea ce mi-am imaginat. Va fi un concert în care toţi cei prezenţi vor descoperi şi altceva decât ceea ce cred că au descoperit legat de mine”, mărturiseşte Loredana.

Smiley îi pregăteşte un single MonicăI Anghel
Pe lângă concerte şi munca din studio, Smiley face parte din două producţii de divertisment uriaşe: „Românii au talent” şi „Vocea României”.
Alături de Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga, Smiley este unul dintre juraţii de bază de la „Vocea României”. După ce, în prima ediţie elevul său Ştefan Stan a câştigat marele premiu, Smiley şi-a propus să-şi ajute în continuare echipa şi în noul sezon al emisiunii. „Mi-am propus să fac tot ce pot pentru elevii mei, să le descopăr atuurile şi să le pun cât mai bine în evidenţă, să le pun la dispoziţie lucrurile pe care eu le-am învăţat de când sunt în această industrie şi să le insuflu dragostea mea pentru muzica. Tactica mea, dacă îi pot spune asa, va fi la fel ca şi până acum. Muzica trebuie cântată din tot sufletul şi aşa va ajunge acolo unde trebuie”, mărturiseşte el. Smiley se bucură de succes pe toate planurile. A avut atât de multe concerte încât a fost nevoit să ia o pauză vocală forţată. Lucreză la un proiect nou împreună cu Alex Velea şi urmează să lanseze curând şi primul videoclip. Are multe proiecte afară şI mai pregăteşte în paralel al treilea album solo, dar şi noile single-uri pentru Sore, Mihai Ristea, Ruby, Loredana, Antonia, Corina, Monica Anghel. „Muzica este cea care m-a adus în televiziune!”, spune Smiley care culege acum roadele muncii sale! Cât despre fete, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Laura Cosoi, artistul ne spune cum ar trebui să arate următoarea sa iubită: „Să o iubesc şi să mă iubească. Asta e important!”.

E toamna lui Brenciu!
Horia Brenciu a înflorit la 40 de ani! Face show oriunde s-ar duce şi pe orice scenă ar urca, e mai plin de energie ca niciodată şi în luna noiembrie va fi pe deplin împlinit, căci va avea parte de o nouă experienţă: va deveni tătic! Un copil, un show tv, un concert! Cam asta îl aşteaptă pe Brenciu în această toamnă! „40 reprezintă două cifre alăturate. Teoretic, ele constituie vârsta mea biologică. Practic, n-am avut atâta energie, chef de muncă şi dorinţă de creaţie în toată viaţa mea… După cum vedeţi, la 40 de ani sunt mai fertil ca oricând!”, spune Brenciu atunci când vine vorba despre vârsta pe care o are. Emoţiile îl copleşesc însă când vorbeşte depre prima lui moştenitoare, fetiţa pe care iubita lui o va aduce curând pe lume. „Am foarte mari emoţii cu atât mai mult cu cât moştenitoarea a început să dea vizibil din picioare. I-am explicat că fotbalul feminin nu are un orizont prea strălucit în ţara noastră. Sper că m-a înţeles. I-am mai povestit de televiziune, de muzică şi de toate scenele lumii. Nu ştiu ce-a auzit ea, acolo, în burtă, dar sunt tare curios ce-a reţinut şi ce o săfacă în viitor”, completează artistul, care pe 29 noiembrie ne invită să ne distrăm alături de el la concertul pe care îl va avea la Sala Palatului din Bucureşti.


Marius Moga rămâne un tip romantic

Marius Moga nu se consideră un jurat sever! A făcut echipă bună cu elevii din primul sezon de la „Vocea României” şi urmează să-şi sfătuiască în continuare concurenţii în noua ediţie a show-ului de la ProTV. „Sunt aşa cum simt eu pe moment, nu-mi fac planuri de acasă. N-am fost sever nici înainte. Sever am fost doar cu Brenciu, cu ai mei am fost întotdeauna bun, pentru că e o luptă între echipe, nu între antrenor şi concurenţI”, spune el. Moga îi dă bătaie cu muzica! În perioada de pauză în care nu a fost jurat la „Vocea României”, a fost plecat în America, unde intenţionează să se facă cât mai cunoscut! „Am fost plecat în America, am compus cu tot felul de oameni şi în L.A şi în New York. Între timp s-a lansat şi piesa cu Maroon5, „The man who never lied”, şi a fost o piatră de căpătâi în cariera pe care încercam să o construiesc acolo, iar acum peste această piatră încerc încet, încet, să mai pun şi altele”, mărturiseşte artistul, care se consideră un romantic pentru că altfel nu ar fi compus atâtea piese de dragoste. Trecând de la muzică şI carieră la femei, deşi relaţia sa cu Iulia Vântur e de domeniul trecutului, Moga recunoaşte că ei doi au ţinut mereu legătura şI s-au mai întâlnit pentru că au rămas în relaţii bune de prietenie. Întrebat cum ar trebui să fie o femeie care săl atragă, Marius Moga a dat un răspuns sincer şI la obiect: „Puneam preţ pe aspectul fizic când aveam 18 ani, dar acum am început să pun preţ şi pe alte lucruri, să mă uit mai departe”.
Dana Popa
„Vocea României”, marţi, 20.15, PRO TV