Juraţii impart ultimele cuţite în sezonul de poveste “Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:35
Juraţii impart ultimele cuţite în sezonul de poveste “Chefi la cuţite”
În această seară, de la ora 20:00, ultimii bucătari înscrişi în cursa sezonului de poveste Chefi la cuţite se vor lupta pentru un paşaport de trecere către etapa următoare. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au jurizat cele mai diverse preparate până în acest moment: de la bucate tradiţionale româneşti, la reţete inedite de deserturi sau mâncăruri exotice din meniul internaţional. Tocmai de aceea, ultima jurizare pe nevăzute a sezonului 5 va fi pe măsura standardului ridicat impus de cei care şi-au făcut deja apariţia în faţa chefilor.

De la ora 20:00 pe Antena 1, trioul imbatabil de juraţi va avea parte de farfurii excepţionale, spectacol, dar şi multe surprize- atât sub cloşurile misterioase, cât şi în spatele uşilor de jurizare. Multe feţe cunoscute îşi vor face apariţia pentru a-i surprinde, dar şi pentru a-şi testa limitele la bancul de lucru. În această seară, Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu vor transmite din platoul “Chefi la cuţite”, însă nu din postura unor prezentatori de ştiri, aşa cum i-au obişnuit pe telespectatorii jurnalului matinal al Antenei 1, ci din cea a unor bucătari amatori care vor să îşi încerce norocul în competiţie. Cei doi formează o echipă la pupitrul de ştiri de mai bine de cinci ani, motiv pentru care au încredere că vor comunica la fel de bine şi într-o sesiune tensionată de gătit. Vali şi Olivia recunosc că bucătăria nu este punctul lor forte, căci amândoi au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului. Cu toate acestea, lipsa de experienţă nu îi va opri din a încerca să facă o figură bună în faţa celor trei chefi.

“Iniţial mă gândeam să nu ne facem de râs cu preparatul pe care l-am ales…mai ales că noi nu gătim! Când am ajuns în platou am uitat tot: reţetă, ingredientele…şi cred că cele mai mari bătăi de cap ne-a dat plating-ul! Am venit în această competiţie foarte degajaţi, pregătiţi să improvizăm. Dar acum ne dăm seama prin ce emoţii trec concurenţii înainte să ajungă în faţa chefilor!”, au mărturisit cei doi prezentatori.

Tot luni seară, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească şi prima probă de Bootcamp. Lupta culinară începe să fie mai solicitantă, iar soarta concurenţilor în concurs depinde de fiecare alegere pe care aceştia o fac la bancul de lucru. Bootcamp-ul, a doua etapă eliminatorie a show-ului, va testa tehnica, rapiditatea, dar şi îndemânarea bucătarilor calificaţi.

Care sunt cei ce vor obţine votul de încredere al chefilor pe ultima sută de metri şi care va fi prima provocare a concurenţilor ce au reuşit să ajungă în prima probă de Bootcamp, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1!