Juraţii Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL devin rivali în noul sezon “Next Star”

De: Cătălina Matei / 16.02.2017, 11:57
Juraţii Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL devin rivali în noul sezon “Next Star”
Juraţii devin rivali, la “Next Star”, în cel de-al optulea sezon. O dată cu noile reguli ale sezonului care începe joi, 16 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, prin care fiecare jurat va fi, în fiecare ediţie, mentor pentru câte doi concurenţi, “lupta” devine mai aprigă ca niciodată atât pe scena show-ului, cât şi... la masa juriului. Şi asta pentru că fiecare dintre cei patru juraţi va încerca să-şi convingă colegii, dar şi publicul că “ucenicul” său este cel mai bun, că merită să meargă mai departe şi, de ce nu, că poate fi cel de-al optulea “Next Star”.

Astfel, la masa juriului, replicile pe care şi le vor da Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL vor fi mai acide decât de obicei. Iar doi dintre ei, Pepe şi CRBL, par să fi devenit adversari serioşi încă de la prima ediţie. “Oricum, CRBL şi-o ia de la mine rău!”, “Aveţi boală pe mine pentru că sunt cel mai vechi membru din juriu”, “Pepe mă provoacă”, “Îi plătesc lui CRBL pentru ce mi-a făcut” ori “Pepe şi CRBL, aveţi o dragoste pe care o împărtăşiţi” sunt replici care se vor auzi începând de joia aceasta, la masa juraţilor. Important de precizat este însă faptul că nici un concurent nu va avea de suferit în urma disputei verbale dintre mentorii-juraţi.

Cum vor evolua disputele la masa juriului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de joi, 16 februarie, de la ora 20.30, o dată cu premiera noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

 

 

Tags: