Juraţii ”X Factor”, lăsaţi fără replică de un concurent

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 14:38
Juraţii ”X Factor”, lăsaţi fără replică de un concurent
Dacă de obicei surprizele de pe scena ”X Factor” sunt muzicale, indiferent dacă mai mult sau mai puţin plăcute, de această dată, un concurent a reuşit să lase juraţii fără replică la audiţiile pentru cel de-al optulea sezon al show-ului, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

După o zi întreagă petrecută la repetiţii pentru a se asigura că numărul său va fi perfect pe scena ”X Factor”, un concurent a luat o decizie de ultim moment. Acesta a apărut în faţa juraţilor, însă în loc să înceapă să cânte, i-a anunţat că vrea să se retragă. ”Vă doresc să aveţi un sezon frumos, eu am decis să mă opresc aici. Vă mulţumesc!”, a spus acesta şi a ieşit de pe scenă. Care a fost reacţia celor patru juraţi, dar şi a lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor afla în noul sezon ”X Factor”, în cel mai nou sezon al show-ului, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.