Juraţii ”X Factor”, răsfăţaţi de spectatori şi de concurenţi cu mici cadouri

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 13:17
Juraţii ”X Factor”, răsfăţaţi de spectatori şi de concurenţi cu mici cadouri
Şi în acest an, cei patru juraţi „X Factor”, show ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1 au avut parte de mici surprize în fiecare zi de audiţii, atât din partea spectatorilor, cât şi din partea unor concurenţi.

În cazul Deliei, atât concurenţii, cât şi spectatorii cunosc slăbiciunea ei pentru dulciuri, astfel că de multe ori s-a întâmplat ca pe parcursul zilelor de audiţii artista să primească ciocolăţele cu cocos, clătite şi gogoşi sau chiar şi daruri mai complexe precum un buchet de flori făcut numai din jeleuri.

Nici pentru domnii din juriul cadourile nu au întârziat sã aparã, astfel cã Horia a fost întâmpinat de un spectator cu un parfum de vanilie, preferatul juratului ”X Factor”, în vreme ce Carla’s Dreams a primit cu bucurie o… mască.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, difuzat începând cu 26 august, de la 20:00, la Antena 1, se anunţă plin de surprize! Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1. 
 

Tags: